Royal Enfield er nu mere tilgængelig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Royal Enfield er nu mere tilgængelig

Nu kan du købe Royal Enfields i Sæby
Steffen F. Olesen
24/01-2023 kl. 06:15

Siden vi tilbage i 2018 kunne fortælle, at den danske import af Royal Enfield var på plads, har nordjyske ProATV haft fart på. Og nu er der nye at fortælle, som måske vil glæde en portion motorcykelinteresserede nordjyder.

Men inden vi når så langt, så lad os lige trille fire år tilbage i arkivet, til dengang MagaCin var et smut forbi den nordjyske forretning, hvor man endnu ikke havde det fulde overblik over et dansk forhandlernetværk, og ej heller særligt mange modeller på lager.

Som du kunne høre i videoen ovenfor, så var MagaCin’s udsendte ret begejstret over at prøve den klassisk udseende nyfortolkning fra Royal Enfield og lovede, at vi ville komme til at høre mere om Royal Enfield i Danmark. Og den lille tur i snævre gader langs havnen i Sæby på nakken af Classic 500 var da også med til at sætte et skib i søen, som havde kurs mod endnu flere tests af producentens portefølje.

Både den højbenede retro-eventyrer og to 650’ere som deler hjerte måtte en tur gennem testmøllen så snart det kunne lade sig gøre, men også den mindste i flokken, Meteor 350, fandt vej til kontoret i det midtjyske.

En lille tilbagelænet model, som gør alt hvad en cruiser skal, men som erfarne motorcyklister måske godt kunne unde lidt mere power.
Den bøn fandt tilsyneladende vej til de høje herrer hos Royal Enfield, for på EICMA i november blev vi præsenteret for den model, som højst sandsynligt bliver den næste Royal Enfield vi bringer en test af; nemlig Super Meteor 650.
Og her er der i den grad tale om en model, som viser hvor meget producenten ønsker at efterleve kundernes ønsker til en moderne motorcykel, men uden at gå på kompromis med virksomhedens historie.

Dét samt prisen kan du læse mere om i artiklen der er linket til nedenfor:

Vi skal videre!
Dét var den følelse undertegnede stod tilbage med efter en samtale med Chris Brøcher fra den danske Royal Enfield importør som fortalte, at man i år har lagt en række planer for at imødekomme danskernes voksende interesse for det ikoniske mærke.

Man starter naturligvis med at møde talstærkt op til MotorShow i Herning om et par uger, hvor der udover importøren selv også vil være repræsentanter til stede i form af forhandlere og ambassadører, som alle sammen gerne deler ud af personlige historier og erfaringer.
Hertil vil der gennem 2023 blive afholdt en stribe åbent hus-arrangementer landet over, hvor samtlige modeller står klar til prøvekørsel.
Det kan du læse mere om på Royal Enfield Danmarks Facebook.

Og udover at åbne op for bedre mulighed for besigtigelse, prøvekørsel og eventuel erhvervelse af Royal Enfields hos de fem kendte forhandlere, som er fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, så bliver det fremover også endnu nemmere for det nordjyske publikum, at snuse til de nyklassiske modeller.

Åbner op for salg til private
Da vi tog hul på et nyt kapitel i kalenderen gjorde importøren det samme, og dette har overskriften Salg og showroom.

Således er der nu muligt for private at købe en Royal Enfield i importørens egne lokaler, da de fra i år også kan kalde sig forhandler af disse.
Dog understreger Chris fra ProATV, at man på ingen måde ønsker at “stjæle” øvrige forhandleres kunder, og at man ej heller er bleg for, at sende handlen videre til anden side, hvis dette skulle være mere praktisk for kunden.

Idéen med at åbne op for salg til private fra lokalerne i Sæby er ganske enkelt, at gøre Royal Enfield motorcykler endnu mere tilgængelige i Nordjylland, hvor Classic-Bike i Terndrup indtil videre stod alene med den opgave.

Udover import og salg kan kunder også få serviceret deres klassiske følgesvende i den nordjyske havneby, ligesom et dedikeret showroom forventes at stå klar inden længe.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start