Her er prisen på Royal Enfield Super Meteor 650 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er prisen på Royal Enfield Super Meteor 650

Nu er den danske pris for Royal Enfield Super Meteor 650 endelig landet, og importøren har ovenikøbet valgt, at skyde sæsonen i gang med et godt tilbud.
Steffen F. Olesen
17/01-2023 kl. 10:28

I starten af julemåneden sidste år publicerede vi et samlet overblik over hvad det koster, at anskaffe sig en spritny Royal Enfield i vores lille hjørne af verden.

Da vi gjorde det, var prisen for den nyligt præsenterede Royal Enfield Super Meteor 650 endnu ikke helt på plads, men den danske importør kunne til gengæld fortælle at de arbejdede på, at denne skulle introduceres til en rigtig fornuftig udsalgspris.
Og nu er der nyt fra skribentens indbakke.

Royal Enfield Super Meteor 650
I artiklen Royal Enfields cruiser er blevet voksen kunne du læse, at den store Meteor ved første øjekast på EICMA i Italien lignede en mere “færdig” motorcykel end lillebror Meteor 350, der som bekendt er tænkt som værende et blankt lærred hvorpå man kan sætte sit eget præg.

Super Meteor’en udstråler klassisk cruiser og trækker helt tydelige linjer tilbage til den oprindelige Meteor, der i sin tid blev produceret med henblik på eksport til USA, og i 1958 blev benyttet af det engelske Transport Research Laboratory, til at teste fortidens Maxaret anti-blokerings bremsesystem; altså forløberen for vor tids ABS.

Men der er løbet meget vand under broen siden 50’erne, og den nye store Meteor kan blandt andet prale af at huse en yderst velkørende motor, som er adopteret fra Continental 650 og Interceptor 650, et nyudviklet stel, der er resultatet af et samarbejde mellem Royal Enfield og Harris Performance, og en 43mm USD-forgaffel med 120mm vandring.

Så de ting som undertegnede “manglede” da jeg testede lillebror Meteor 350, er tilsyneladende at finde på den nye store Meteor. Og ud fra de første indtryk af modellen ser det ikke ud til, at Royal Enfield har skåret i budgettet når det kommer til kvalitetskontrol.
Så der er lagt i ovnen til en ret spændende oplevelse, når den danske importør, inden alt for længe, får modellen hjem til test.

Introduktionspris
Skulle du finde producentens største cruiser interessant, kan du glæde dig over at ProATV i Sæby – som står for importen af Royal Enfield – har valgt, at smide denne model på markedet til en yderst fornuftig introduktionspris, med start ved modellen Astral som koster Dkr 97.999,-, over modellen Interstellar der kan erhverves for 99.999,- til den veludrustede model med efternavnet Touring står til 102.999,-.

Men du skal træffe en beslutning i nærmeste fremtid, for tilbuddet gælder til og med den 15/3, og herefter hedder den vejledende udsalgspris for de tre modeller 105.999 kr, 107.999 kr og 110.999 kr.
Altså otte ekstra af de lange, uanset hvilken model du måtte forelske dig i.

Mere om modellen
Er du nysgerrig på modellen, men vil gerne vide mere om den inden tilbuddet forsvinder, så kan du med fordel hoppe ind i artiklen der er linket til under dette afsnit, hvori du finder en 30 minutter lang video fra den globale præsentation der fandt sted i går.

Som nævnt i tidligere artikler gør importøren alt hvad de kan for, at Super Meteor 650 lander på Motorshow i Herning d. 3.-5. februar, men kan på nuværende tidspunkt – af åbenlyse årsager – ikke garantere noget.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start