Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Royal Enfield Interceptor 650 – Continental 650

Ny vin på gamle flasker

CO - Video: Peter Bysted
06/05-2019 kl. 16:15

De fleste motorcykelentusiaster kender til britisk motorcykelproduktions brogede historie, hvor mange ikoniske klassiskere med fortidens teknologiske gennembrud lever videre i vores bevidsthed.

Tænk blot på fortidens lynhurtige BSA Gold Star med den karakteriske motorlyd da man gik bort fra støbejerns cylinder, Norton's revolutionerende featherbed stel, AJS 500 “Porcupine” med kompressor, og Triumph Bonneville der med sin ægte parallel twin motor kunne vandre hen over garagegulvet, når den stod i tomgang på centralstøtteben i garagen.

Englændere genopstår

Listen af ikoniske “Brit Iron” modeller er alenlang, men det hører også med til historien at den engelske motorcykelindustri nærmest blev udslettet, da japanerne oversvømmede markedet med relativt billige velkørende og driftsikre motorcykler.

Flere engelske motorcykelproducenter er siden genopstået, hvor eksempelvis Triumph i dag har solidt fodfæste på markedet med et bredt sortiment af velkørende moderne motorcykler, og Norton

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder