Ny Ducati afsløres online i morgen kl. 16.00 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Ducati afsløres online i morgen kl. 16.00

Ducati World Première 2023 – Episode 7 | Next Gen Freedom
CO
06/11-2022 kl. 09:00

For en uges tid siden så vi den nye 2023 Ducati Diavel V4 præsenteret online, i det næstsidste afsnit af Ducati World Première 2023, og i morgen går webseriens sidste afsnit Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom i luften.

MagaCin har siden føljetonens første afsnit med den hemmelighedsfulde titel The Unexpected siddet klar ved tasterne for at holde de af vores læsere som ikke selv havde mulighed for at overvære online præsentationerne af Ducati’s 2023 nyheder opdateret.
Men det bliver desværre nok lidt problematisk, at videreføre den praksis i morgen.

MagaCin rejser til EICMA
For i morgen mandag d. 7. November drager MagaCin’s skribenter afsted til efterårets store mc-messe EICMA i Italien, hvor vi med egne øjne skal se, røre ved og prøvesidde en lang række af det kommende års nyheder.
Det glæder vi os naturligvis til.
Men rejseaktiviteten betyder også, at vi 7.-9. November kommer til at sidde væsentligt mindre bag tastaturet end normalt.
Vi gør naturligvis vores bedste for også at bringe det sidste afsnit af Ducati World Première 2023 her på siden samme dag som det frigives, hvis det overhovedet er muligt, men kan ikke love noget.

Links til online præsentationen af Next Gen Freedom
Derfor opfordres MagaCin’s læsere til på egen hånd, at holde sig opdateret på hvilken 2023 nyhed Ducati præsenterer i morgen under titlen “Næste Generations Frihed” enten på Ducati.com eller på Ducati’s YouTube kanal.

Derudover opfordres læserne til 8. November fra tidlig formiddag sammen med de mere end 15.000 andre følgere, at holde et vågent øje med MagaCin’s Facebook side, hvor vi traditionen tro vil gøre vores bedste for at streame live fra flest mulige mærkers præsentationer af 2023 nyheder, og som sædvanlig deler nogle opslag fra turen til EICMA.

Herunder den fulde programoversigt for Ducati World Première 2023 the web series, hvor du også finder links til føljetonens foregående afsnit.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start