Ducati World Première 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati World Première 2023

Ducati afslører i September, Oktober og November hele syv 2023 nyheder forud for årets store mc-messe EICMA i Italien, hvor samtlige modeller også kan ses.
CO
29/07-2022 kl. 14:05

Ducati vender tilbage til EICMA i det kommende efterår efter fraværet i 2021, hvor italienerne som alternativ sidste år præsenterede mærkets 2022 nyheder i et online format med titlen Ducati World Première 2022.
Et format vi stiftede bekendtskab med i 2020, da Ducati lancerede Ducati World Première 2021.
Ducati gentager i år konceptet med præsentationen af syv 2023 nyheder, hvor det første afsnit af i alt syv episoder i Ducati World Première 2023 frigives 2. September, og det sidste afsnit i føljetonen kan ses 7. November.

Nogle ved mere end andre
7. November er også dagen, hvor alle motorcykelentusiaster vil få mulighed for at se den specifikke model, der blev introduceret til publikum ved den nyligt afviklede World Ducati Week 2022.
Nogle skulle angiveligt have fået et glimt af en ny Scrambler.
Og lad os da lige se en video med højdepunkter fra World Ducati Week 2022, der i år blev besøgt af 80,000 passionerede Ducatisti fra 84 lande.

Det sidste afsnit i Ducati World Première 2023 frigives som tidligere nævnt 7. November, hvilket er ganske få dage før dørene åbnes ved efterårets store mc-messe EICMA.
Forsalget af billetter allerede er begyndt til verdens største mc-messe, hvor man altså som nævnt indledningen i år i Milano kan se, røre ved og prøvesidde det kommende års nyheder fra Ducati.

Datoer for samtlige afsnit
Ducati oplyser i en dugfrisk pressemeddelelse om, at de kommende syv episoder af Ducati World Première 2023 er dedikeret til Ducati’s 2023 nyheder, og at de syv afsnit der fordeles over September, Oktober og November måned repræsenterer de enkelte etaper på en rejse i online afsløringer af de syv nye motorcykler fra Ducati.
Herunder finder du en liste med samtlige datoer for de enkelt afsnit i the Ducati World Première 2023 web series.

2. September 2022: Ducati World Première – Episode 1 | The Unexpected
15. September 2022: Ducati World Première – Episode 2 | Ready for More?
29. September 2022: Ducati World Première – Episode 3 | Unlock Earth
7. October 2022: Ducati World Première – Episode 4 | This is Racing
20. October 2022: Ducati World Première – Episode 5 | Push Forward
28. October 2022: Ducati World Première – Episode 6 | Dare to be Bold
7. November 2022: Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom

Lad gætterierne begynde
Man kan næppe betegne titlerne for de syv afsnit som specielt specifikke.
Men på den anden side giver det os så også mulighed for, at kaste os ud i vilde feberfantasier om hvad der venter.

I føljetonens første afsnit The Unexpected er der da vist frit slag på alle hylder, spørgsmålet Ready for More? ud for afsnit 2 får os umiddelbart til at udbryde “ja naturligvis”, og titlen Unlock Earth for afsnit 3 kunne eventuelt handle om en ny Adventure model eller komfortabel rejsemaskine.
Afsnit 4 med titlen This is Racing byder utvivlsomt på en udpræget sportslig model, Push Forward i Episode 5 kunne være en model der er velegnet til stoppies, imens opfordringen til at være modig i afsnit 6 med titlen Dare to be Bold potentielt kunne virke en anelse afskrækkende.
I seriens sidste afsnit Next Gen Freedom der frigives 7. November, lanceres modellen publikum ved World Ducati Week 2022 som tidligere nævnt allerede har fået et glimt af.
Også her er der frit slag for gætterierne, hvor nogle muligvis ville komme med et frejdigt bud på, at en ny elektrisk Scrambler bliver den næste generations frihed.

Hvad de syv titler i virkeligheden handler om, og om nogle af os gætter rigtigt, det kan kun tiden vise.
Men om lige præcis fem uger fra dags dato får vi på, hvad det uventede er, når det første afsnit af the Ducati World Première 2023 web series går i luften.

Hvilke syv modeller tror du der gemmer sig bag de kryptiske titler?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start