Ny Ducati Multistrada V4 Rally - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Ducati Multistrada V4 Rally

Ducati hæver niveauet med ny offroad orienteret globetrotter
CO
29/09-2022 kl. 17:53

Ducati World Premiere 2022 – Episode 1
Den italienske web-serie Ducati World Première 2023 blev 2. September indledt med afsløringen af en ny Ducati Streetfighter V4 Lamborghini i seriens første afsnit med titlen The Unexpected, og den svinedyre eksklusive italienske gadekæmper blev som mange nok ved udsolgt i løbet af få timer.

Ducati World Premiere 2022 – Episode 2
I føljetonens andet afsnit Episode 2 med titlen Ready for More? så vi 16. September en ny skarpere Ducati Monster SP præsenteret, og i dag havde seriens tredje afsnit med titlen Unlock Earth premiere online.

Et tilfælde eller?
Det er måske rent tilfældigt.
Men pudsigt nok handlede Episode 3 i Ducati World Premiere 2022, som gik online med titlen Rule all mountains 28. Oktober sidste år om en ny Ducati Multistrada V4 Pikes Peak.
Det kunne selvfølgelig blot være et spøjst sammentræf – eller måske et planlagt gennemgående tema? – at den italienske eventyrer også har hovedrollen i tredje afsnit af Ducati World Première 2023.

Ducati World Premiere 2022 – Episode 3
Om det er et tilfældigt sammentræf eller ej, er vel egentlig for vi almindelige dødelige nok mere en morsom kuriositet end af største vigtighed.
Men det er ikke desto mindre et faktum, at Ducati i dag præsenterer den nye Ducati Multistrada V4 Rally, som er udstyret med 1158 cc V4 Granturismo motoren, der yder 170 hestekræfter og leverer et solidt moment på 125 Nm.
Olieskift foretages for hver 15.000 kilometer, og motorens ventiler skal kun serviceres for hver 60.000 kilometer.

Herunder frit oversat den indledende punktopstilling i dagens officielle pressemeddelelse fra Ducati.

  • Den nye Ducati Multistrada er designet til de mest krævende rejsende, som ønsker at nå fjerne destinationer selv med passager, uden at standse for noget som helst.
  • Forbedret komfort for fører og passager og længere rækkevidde, takket være en 30 liter benzintank, og den nye extended deactivation strategy – første gang på en serieproduceret motorcykel – som frakobler motorens bagerste cylindre selv under kørsel.
  • Mere off-road attitude, mere generøs frihøjde med 200 mm affjedringsvandring og avanceret Enduro Riding Mode med dedikeret Power Mode.

På Ducati Multistrada V4 Rally fokuseres der altså på komfort og ergonomi, også når der køres offroad, og den italienske eventyreres design er i følge Ducati udviklet til at give optimal køreglæde under alle konditioner, lige fra bymiljøet til det mest vanskelige terræn.
Den 30 liters benzintank sikrer fornuftig rækkevidde assisteret af førnævnte extended deactivation strategy hvor motorens bagerste cylindre nu kan deaktiveres under kørslen, aerodynamikken er modelspecifikt optimeret med 20mm bredere og 40mm højere kåbeglas samt vind-deflektorer for maksimal vindbeskyttelse og komfort, der findes radar i begge ender til at assistere den adaptive fartpilot samt til overvågning af blinde vinkler, bremsepedalen kan justeres uden brug af værktøj, modellen er udstyret med stort set alt i elektroniske assistentsystemer, og Ducati fremhæver selv Skyhook DSS EVO affjedringen, hvor vandringen er øget med 200mm, som et af højdepunkterne på den nye Ducati Multistrada V4 Rally.

Det og meget mere kunne der skrives en længere roman om, men Ducati har traditionen tro i dagens anledning delt den ret uddybende video Ducati World Première 2023 Episode 3 | Unlock Earth, hvor nyheden gennemgås i detaljer.
Se videoen herunder, og få alt at vide om den nye Ducati Multistrada V4 Rally.

Ducati påpeger blandt andet i dagens pressemeddelelse, at globetrotterånden fra Ducati Multistrada hæves til et endnu højere niveau takket være forbedret komfort for fører og passager, længere rækkevidde, og en mere udtalt off-road attitude.
Det skal vi være de sidste til at modsige, og vi ser frem til førstkommende mulighed for at prøvekøre den lækre nyhed.

For dem som ikke er helt udmattet af at gennemse den ret lange præsentationsvideo, er Ducati’s website naturligvis også opdateret til lejligheden med denne sektion dedikeret til Ducati Multistrada V4 Rally.

Ducati Multistrada V4 Rally bliver tilgængelig i tre udgaver, hvor Adventure Radar er udstyret med adaptiv fartpilot og overvågning af blinde vinkler, på Adventure Travel & Radar er der tilføjet aluminiums sidetasker, varmehåndtag samt sædevarme, og på Full Adventure får man endvidere en homologeret Akrapovič lyddæmper samt en kulfiber forskærm med i købet.
Ducati Multistrada V4 Rally kan fås i farverne Ducati Red og Brushed Aluminium & Matt Black.

Hvornår og hvor meget
Priser med danske nummerplader monteret er endnu ikke tilgængelige, men Ducati oplyser om, at Ducati Multistrada V4 Rally vil begynde at lande ved forhandlerne i Februar 2023.

Mere nyt fra Ducati
Endnu en ny lækkerbisken fra Ducati, men italienerne er slet ikke gået kolde.
For der resterer som bekendt stadig fire afsnit af Ducati World Première 2023, og der er faktisk kun en god uges tid til at Ducati World Première – Episode 4 | This is Racing går i luften.

Det bliver rigtig spændende at se hvad seriens fjerde afsnit byder på.

7. October 2022: Ducati World Première – Episode 4 | This is Racing
20. October 2022: Ducati World Première – Episode 5 | Push Forward
28. October 2022: Ducati World Première – Episode 6 | Dare to be Bold
7. November 2022: Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start