2023 Ducati Streetfighter V4 præsenteret i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Ducati Streetfighter V4 præsenteret i dag

Det var den nye 2023 Ducati Streetfighter V4 i flere udgaver, der gemte sig bag titlen "Push Forward" i dagens afsnit af Ducati World Première 2023.
CO
20/10-2022 kl. 17:32

Det er kun en lille uges tid siden Ducati efter et lille bump på vejen afslørede den nye Ducati Panigale V4R som sparker dig afsted med op til 240,5 hestekræfter i fjerde afsnit af Ducati World Première 2023 the web series.

Forsinkelsen af seriens Episode 4 | This is Racing har i sagens natur medført, at vi knap nok har nået at fordøje de første indtryk af den nye Panigale V4R, inden Ducati i dag frigiver det næste afsnit i føljetonen med titlen Episode 5 | Push Forward.
Titlen Push Forward kunne i princippet dække over hvad som helst, imens teaser-billedet Ducati delte forud for dagens afsløring, gav et noget bedre grundlag for gætterier.

Billedet herover landede tirsdag klokken 14.55 i MagaCin’s indbakke, og allerede i dag får vi bekræftet vores bud på, at det sagtens kunne være en 2023 udgave af en fed Ducati Streetfighter.
Dagens italienske nyhed viste sig nemlig at være den nye Ducati Streetfighter V4, hvor Ducati’s udviklingsafdeling har skelet til de seneste ændringer på Ducati Panigale V4.
Eksempelvis har benzintanken fra Ducati Panigale V4 nu fundet vej til Ducati Streetfighter V4, så sidstnævnte opleves endnu mere sportslig.

3 modeller under én hat
Men Ducati overraskede dog i dag med et par ekstra væsentlige detaljer i form af de nye Ducati Streetfighter V4 S og Ducati Streetfighter V4 SP2.
Se uden yderligere introduktion præsentationsvideoen for 2023 Ducati Streetfighter V4 herunder.

Ducati’s præsentationsvideo var også i denne omgang pænt detaljeret og uddybende for både 2023 udgaven af Ducati Streetfighter V4 og den mere eksklusive Ducati Streetfighter V4 SP2.
Men for dem der ønsker selv at læse mere om og fordybe sig i de nye 2023 V4 Streetfightere, er Ducati’s website heldigvis allerede opdateret med både den nye 2023 Ducati Streetfighter V4 og V4S (hvor V4 kun fås i rød) på samme dedikerede side samt Ducati Streetfighter V4 SP2, som har fået sin egen private sektion.

Lidt magert billedgalleri
Billedmaterialet Ducati har delt i dag er vanvittigt omfattende, og hele verden er tilsyneladende online for at downloade, hvilket åbenbart sløver Ducati’s servere.
Så vi må desværre i dag fortrinsvis nøjes med billeder af Ducati Streetfighter V4 SP i billedgalleriet over artiklen.
Undtagelsen er action billederne, hvor der køres på Ducati Streetfighter V4S.
Men det kan der eventuelt rådes bod på, når vi hører nærmere om pris og tilgængelighed på det danske marked.

Vi følger op på sagen
Det var en fornøjelse at se dagens skarpe nyheder fra Ducati, som vi glæder os til at se live ved efterårets nært forestående mc-messe EICMA nær Milano i Italien, som efterhånden er gået hen og blevet den 79. udgave.
For der er ikke noget som at se årets nyheder i virkelighedens verden, og ikke blot få lov til at røre ved dem, men også kravle en tur i førersædet.
Den oplevelse deler MagaCin naturligvis også med læserne, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.
Og nu fik vi langt om længe opklaret, hvad sloganet Push Forward egentlig dækker over.

6. afsnit om en uge
Ducati World Première 2023 er som bekendt imidlertid langt fra afsluttet, så vi har heldigvis flere Ducati nyheder at se frem til i de kommende uger.
Der er faktisk kun en uges tid til seriens næste afsnit, og det bliver interessant at se, hvad opfordringen til at være modig i afsnit 6 med titlen Dare to be Bold dækker over.

Herunder den fulde programoversigt for Ducati World Première 2023 the web series, hvor du også finder links til de foregående afsnit.

2. September 2022: Ducati World Première – Episode 1 | The Unexpected
15. September 2022: Ducati World Première – Episode 2 | Ready for More?
29. September 2022: Ducati World Première – Episode 3 | Unlock Earth
7. October 2022: Ducati World Première – Episode 4 | This is Racing
20. October 2022: Ducati World Première – Episode 5 | Push Forward
28. October 2022: Ducati World Première – Episode 6 | Dare to be Bold
7. November 2022: Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start