Long Way Up på tv i næste måned - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Long Way Up på tv i næste måned

Fredag d. 18. September kan du se Long Way Up på Apple TV+
CO
05/08-2020 kl. 09:09

I December 2019 kunne du her på MagaCin læse, at Ewan McGregor og Charley Boorman var nået til vejs ende, og at de sidste optagelserne til tv-serien the Long Way Up var i kassen.
Medarbejderne i klipperummet har efterfølgende færdiggjort deres del af arbejdet, og seriens første tre afsnit ruller over skærmen på Apple TV+ fredag d. 18. September.

Et længerevarende projekt
Det er efterhånden ved at være to år tid siden vi så de første indikationer på eventyrernes seneste projekt, hvor hverken rute eller hvilke motorcykler der skulle anvendes blev nævnt.
I Juli måned 2019 blev det bekræftet, at globetrotterne agtede at gennemføre turen, men heller ikke i den ombæring blev vi informeret om rute, destination eller motorcykler. Men vi fik dog at vide, at det nye projekt ville byde på nogle overraskelser.
Et par måneder senere så vi da også, at de to eventyrer lidt overraskende havde besluttet sig for at gennemføre turen på elektriske motorcykler.

Elektrisk køretøjer
2 stk. Harley-Davidson LiveWire der var modificeret med langslaget affjedring, grovmønstrede dæk på egerfælge (19″ foran), styrtbøjler og andet skulle anvendes til optagelserne, og i karavanen af følgebiler blev 2 stk. elektriske drevne Rivian R1T pickup trucks spottet.
Oplysninger der lidt pudsigt blev offentliggjort i en tid, hvor vi var en tur i USA for at teste den nye Harley-Davidson LiveWire.

13.000 miles gennem 13 lande
Virakken omkring projektet the Long Way Up kulminerede sidst i December måned 2019, da de to eventyrere landede ved en Harley-Davidson forhandler i Los Angeles. På det tidspunkt havde McGregor og Boorman samt følge tilbagelagt 13.000 miles gennem 13 lande, og havde krydset 16 grænseovergange på turen fra Ushuaiai i Sydamerika til Los Angeles.
Dermed blev der sat punktum for optagelserne, og der blev samtidig lagt låg på strømmen af informationer… indtil nu.

Long Way Up d. 18. September
For nu er det nemlig helt officielt, at de tre første afsnit af rejsedokumentaren Long Way Up frigives på Apple TV+ fredag d. 18. September.
Vi glæder os til at se de to hyggelige gutter køre elektrisk motorcykel gennem lande som Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia og Mexico.
Det bliver med garanti rigtig underholdende, og så bliver det lidt spændende at se, hvordan det går med rækkevidde og opladning af de elektriske motorcykler på turen. Vi har allerede hørt forlydender om, at faciliteter til opladning og infrastrukturen ikke var verdens bedste.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start