Boorman og McCgregor's nye eventyr - The Long Way Up
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Boorman og McCgregor's nye eventyr

The Long way up
Steffen Olesen
07/07-2019 kl. 08:27

Det er ved at være et års tid siden, at vi viderebragte de første forlydende om et nyt rejseprojekt med tilhørende tv-dokumentar med vennerne Charley Boorman og Ewan McCgregor. Rejsekammeraterne der tidligere har medvirket i de fremragende rejsedokumentarer “The Long Way Down og The Long Way Round.

En langtrukken affære

Det har trukket lidt ud for de travlt optagede herrer med at finde tid til at føre projektet ud i livet, men I en video offentliggjort af engelske The Bike Shed – der med beliggenhed centralt i London er både klub, butik, restaurant og samlingssted for motorcyklister – har Boorman bekræftet at de stadig er opsatte på at gennemføre turen. Videoen er senere fjernet igen, men der fortalte Charley Boorman at de oprindelige planer er ændret en smule.

Boorman er i andre medier citeret for at udtale: “I’m doing Long Way Up for sure, with Ewan. We’re doing South America to Los Angeles, so South America, Central America, Mexico and then LA. We’re going to start that in a few months’ time, and hopefully do it, yeah.”We’ve got a few little surprises. We’re not going to do it traditionally, so there’s going to be a little twist.

“We’ll have done the world, then. Then we’ll just have to go into space or something!”

Hvilket lille “twist” begivenhederne får, og hvilke overraskelser der venter os, kan kun tiden vise. Men den kommende tur har faktiske allerede fået et lille “twist” i forhold til de første forlydender.

Oprindelige planer ændret

De oprindelige planer gik nemlig på at køre fra Sydamerika's sydligste punkt til Alaska's nordligste punkt, men da gutterne allerede har været i Alaska, forlyder det nu at turen i stedet vil gå fra Sydamerika til Los Angeles, og dermed give globetrotterne mere tid til at udforske det sydlige og centrale Amerika.

Man kan håbe at de ændrede rejseplaner, skaber luft nok i røddernes kalendere, til langt om længe at fyre op under projektet for alvor.

Hvilke motorcykler kører de på?

Et “twist” på de kommende optagelser, kunne være at Boorman og McCgregor denne gang kører på andre motorcykler, end de BMW R1200GS Adventure vi tidligere har set dem høvle gennem strabadserne.

Charley Boorman er fra London, Ewan McCgregor er født i skotland, og de er begge ambassadører for hver sin motorcykelproducent.

Boorman er Triumph ambassadør, og det kunne da være sjovt, hvis d'herrer i national ånd besluttede sig for at drage på eventyr på engelske motorcykler, og hvorfor ikke den nye Triumph Scrambler 1200 XE?

Men Ewan McCgregor er ambassadør for Moto Guzzi V85 TT, så han synes måske det kunne være mindst lige så sjovt, hvis de kørte turen på netop et par Moto Guzzi V85 TT'er.

Men måske aller sjovest, hvis de to eventyrere kørte en seriøst udfordrende sammenlignende test, på netop det mærke de hver især er ambassadør for?

Se det ville være en langturstest vi godt gad at se, og måske et rimeligt godt bud på et “twist” i den kommende udgave af The Long Way serien?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start