"The Long Way Up" Charley Boorman på twitter om ny tur
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

“The Long Way Up”

Charley Boorman hitter på twitter med ny tur
CO
10/08-2018 kl. 06:00

De fleste motorcyklister har hørt om eller set Charley Boorman og skuespiller Ewan McGregors eventyr på motorcykel. Mange tv seere har fulgt de to englænderes eskapader i serien “The Long Way Round”, hvor de på nakken af hver deres BMW R1150GS kørte fra London og via Europa, Rusland, og Sibiren endte i Canada.

Programmet blev en stor succes med en massiv tilhængerskare, og i 2007 startede optagelserne til efterfølgeren “The Long Way Down”. Denne gang gik ruten fra Skotland til Cape Town i Sydafrika, og til formålet blev der bestilt 2 stk. BMW R1200GS Adventure.

Mange fans ser de gamle udsendelser flere gange, men nu er der håb forude for dem der er trætte af genudsendelser.

Charley Boormans twitter er ved at koge over i denne tid, med vedholdende hints om en kommende opfølger til de foregående tv programmer.

Charley Borman har nemlig på twitter takket Ewan McGregor for en fantastisk aften, og skrevet at han ikke kan vente på #longwayup.

Charley Boorman skulle angiveligt have bekræftet at den er god nok.

Det nye tv show præsenteres formentlig under titlen “The Long Way Up”, og det bliver interessant at se hvilke motorcykler der denne gang skal lægge ryg til strabadserne.

Ewan McGregor er brand ambassadør for Moto Guzzi, og Charley har en tilsvarende position som ambassadør for Triumph. Det kunne ligne en tanke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start