McGregor og Boorman afslutter Long Way Up optagelser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

McGregor og Boorman ved vejs ende

Optagelser til Long Way Up afsluttet
CO
18/12-2019 kl. 12:55

Du blev måske lige som os en kende overrasket, da efterfølgeren til de populære tv-serier Long Way Round og Long Way Down blev annonceret.

Hovedrollerne er naturligvis igen besat af kendisserne Ewan McGregor og Charley Boorman, men at en elektrisk drevet Harley-Davidson skulle løbe med den vigtigste birolle var lidt uventet.

De første forlydende i 2018

Vi hørte allerede de første forlydende om projektet i 2018, men på daværende tidspunkt begrænsede informationer vedrørende efterfølgeren Long Way Up sig til enkelte opslag på sociale medier.

Der kom lidt mere kød på historien i 2019, da Charley Boorman i et video-interview udtalte, at de kommende eskapader ville få en alternativ drejning. Det kan du læse mere om i artiklen TV-stjerner følger strømmen.

Planen var nemlig denne gang, at 2 stk. modificerede Harley-Davidson LiveWire skulle bringe de to globetrottere fra Sydamerika til The City of Angels i USA.

Vi testede tidligere på året Harley-Davidson LiveWire i Portland – USA, og kan bekræfte at det stærke amerikanske brand har konstrueret en yderst velkørende elektrisk motorcykel, men vi fandt også ud af at modellen har visse begrænsninger.

Modificerede Harley-Davidson LiveWire

Det må folkene bag Long Way Up også have erkendt, for McGregor og Boorman's elektriske Harleyer – der undervejs er blevet spottet flere gange i eksempelvis Honduras, Ecuador, Panama og Mexico – er ikke blot modificeret med egerfælge, opgraderet affjedring, motorbøjler, ekstra lygter, vindbeskyttelse og beskyttelsesplade under motoren. Karavanen bestod nemlig også af følgebiler, og der blev medbragt udstyr til opladning af motorcyklerne undervejs.

Charley Boorman har udtalt til medier, at opladning under gennemførelsen af projektet egentlig ikke var specielt problematisk, og at man undervejs jævnligt fik assistance til opladning af den lokale befolkning.

Filmoptagelser afsluttet i LA

Det er begrænset hvad der indtil nu er sluppet ud fra selve turen, men vi kan konstatere at filmoptagelserne for få dage siden blev afsluttet, da karavanen nåede slutdestinationen ved Harley-Davidson i Los Angeles.

Vis dette opslag på Instagram

Look who ended his cross continent trip! Ewan McGregor and his friends decided to stop by Los Angeles Harley Davidson on the livewire from his cross continent trip!!! #starwars #ewanmcgregor #harley #hollywood #famous #celebrity #harleydavidson #lahd #losangelesharleydavidson #motorcycle #motorcycles

Et opslag delt af Los Angeles Harley-Davidson (@losangelesharley) den

  

Cool nok at turen blev gennemført på den elektriske Harley-Davidson LiveWire, med en opgivet rækkevidde på 158 km. Tre måneder i sadlen trækker tænder ud, og det er uvist om smilene på læberne skyldes lettelse eller glæde over den store oplevelse de to eventyrere utvivlsomt må have sat ind på kontoen.

Vi gætter på det sidste, og glæder os til at se udsendelserne der formentlig bliver tilgængelige i 2020.

Vis dette opslag på Instagram

#Bikers ! #EwanMcgregor #CharleyBoorman #LongWayUp #HarleyDavidson More on the Facebook page ( link in bio ).

Et opslag delt af Ewan McGregor News (@ewanmcgregornews) den

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start