TV-stjerner følger strømmen og kører elektrisk Mc
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

TV-stjerner følger strømmen

The Long Way Up på elektrisk MC
CO
19/09-2019 kl. 13:00

I Juli måned kunne du i artiklen Boorman og McCgregor's nye eventyr læse, at de to kendisser og eventyrer Ewan McCgregor og Charley Boorman var i gang med at planlægge nye eskapader på to hjul, og at vi seere kunne se frem til en længe ventet opfølger til de to fremragende udsendelser The Long Way Down og The Long Way Round.

Det har imidlertid trukket lidt ud for de travlt optagede herrer med at få logistikken på plads, men nu har de beviseligt indledt optagelserne til et nyt program under arbejdstitlen The Long Way Up.

Charley Boorman udtalte tidligere på året – i et video-interview der cirkulerede på internettet, men nu er fjernet – at vi kunne forvente at de kommende eskapader ville få en alternativ drejning.

Charley Boorman:

“I’m doing Long Way Up for sure, with Ewan. We’re doing South America to Los Angeles, so South America, Central America, Mexico and then LA. We’re going to start that in a few months’ time, and hopefully do it, yeah.”We’ve got a few little surprises. We’re not going to do it traditionally, so there’s going to be a little twist.

“We’ll have done the world, then. Then we’ll just have to go into space or something!”

Nej, det bliver ikke i denne omgang at de to farer ud i verdensrummet på motorcykler, men mindre kan vel også gøre det og nu er det endeligt bekræftet, hvilken overraskelse det seneste program i rækken kommer til at indeholde. De to rejselystne herrer følger nemlig tidens miljøbevidste strøm og kører “grønt”.

Du ved muligvis allerede at 2 stk. elektriske drevne Rivian R1T pickup trucks – der formentlig skal fungere som følgebiler – og 2 stk. elektrisk drevne Harley-Davidson LiveWire for ikke så forfærdeligt længe siden blev spottet efter transport til Argentina.

Uagtet de to eventyrer er ambassadører for hvert deres Mc mærke – hhv. Triumph og Moto Guzzi – var det nærliggende at antage, at de to Harley-Davidson LiveWire der er modificeret med langslaget affjedring, grovmønstrede dæk på egerfælge (19″ foran), styrtbøjler og andet skulle anvendes til optagelserne, og den formodning bekræftes af nyligt offentliggjorte billeder.

Som du kan læse i vores test af Harley-Davidson LiveWire – hvor vi kom til at skramme motoren under nedlægning – er det nok en rigtig god ide med langslaget affjedring, når det går over stok og sten.

Rækkevidden på Harley-Davidson LiveWire er opgivet til 158 km efter WMTC standarden, så vi formoder at man dropper brug af en fandens lang forlængerledning, og medbringer udstyr til opladning i følgebilerne.

Man kunne måske forestille sig en titel på programmet i retning af The Green Way Up, men det bliver i givet fald en sandhed med modifikationer. 

For projektet bliver nemlig ikke 100% grønt og miljøvenligt, da karavanen udover de elektriske køretøjer får følgeskab af en Mercedes Sprinter og en Ford F35, der nok ikke er mest kendt for at spare på brændstoffet. 

Vi ønsker de to eventyrer held og lykke med projektet, krydser fingre for at de får en rigtig fed og underholdende tur, og glæder os til at se det færdige program rulle over skærmen.

Del med en ven

0 personer snakker om “TV-stjerner følger strømmen

  1. Ja, så solgte de ud af deres værdier om eventyret på MC uanset om det er en stor GS fra BMW eller anden adventurebike. Næh, nu følger de kapitalen og klimahystaderne, selvom opladning af disse forvokset elektriske symaskiner kræver flere dieseldrevet generatorer til opladning.

  2. Jeg ved ikke hvor meget eventyr det er når der er følgebiler, fixere og et helt team i baggrunden til at hjælpe, men de skal have cadeau for at skabe interesse for at rejse på mc til fjerne egne, jeg synes det er god underholdning.
    Elektriske mc er kommet for at blive, der er et stort potentiale indenfor motorsport hvor støjkrav ofte sætter begrænsninger.

Skriv et svar

Giver børn en ny start