Lige nu! MC-Show online 21.-29. November - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lige nu! MC-Show online 21.-29. November

Se mange af 2021 nyhederne online
Steffen Olesen
21/11-2020 kl. 13:16

Du ved selvfølgelig allerede, at efterårets store MC-messer, shows, udstillinger og hvad man nu betegner sig selv som, er enten aflyst lige som Intermot i Köln og Motorshow & SuperCross i Herning, eller udsat til 2021 som den gigantisk MC-messe EICMA ved Milano i Italien.
Det har medført, at individuelle motorcykelproducenter på egen hånd i vidt omfang selv præsenterer 2021 nyhederne online.
Når vi ikke som traditionen foreskriver kan drage på tur til MC-shows, er det selvfølgelig fedt med lækkert produceret video fra stort set alle MC mærker, hvor 2021 nyhederne præsenteres efter varierende koncepter.
Se eksempler på dugfriske videoer produceret til lejligheden med 2021 modeller længere ned i artiklen.

Online MC-Show
Magacin’s stab arbejder naturligvis målrettet døgnet rundt på, at bringe dig de seneste nyheder om alt der vedrører motorcykler, men vi ved at mange savner muligheden for selv at snuse rundt på MC udstillinger.
Det kan vi desværre ikke hjælpe med, men så kan vi i stedet for gøre dig opmærksom på Motorcycle Live Online, der allerede i dag er løbet af stablen, og fortsætter helt til 29. November.
I videoen nedenunder introduceres du til Motorcycle Live Online af James Witham der fortæller, at denne weekend er forbeholdt præsentationer af en lang række nye modeller fra forskellige MC-mærker.

En hel uges underholdning
Men det er ikke slut med spændende motorcykelrelaterede indslag i denne weekend, for online eventen løber faktisk over en hel uge.
Som du så i videoen følges der Mandag op med Sports & Naked day, og på Tirsdag er det fremtidens dag med Future Day.
På Onsdag fokuserer Motorcycle Online Live på Adventure segmentet, og Torsdag er det de nye motorcyklister som er i højsædet med New Rider Day.
Fredag følges der op med Custom, Retro & Classic day, og i den kommende weekend rundes der af med BSB Day (British Superbike) Lørdag, og Søndagen er betegnet som TT Sunday. Altså endnu en dag med motorsport i fokus.

Hvilke modeller får vi at se?
Som du kan se på MC-showets hjemmeside, er en række videoer med en rigtig god gennemgang af flere mærkers modelprogram allerede tilgængelige.
Nedenunder bringer vi en række eksempler, hvor det første er fra engelske Triumph, der blandt andet viser den senest inkarnation af den gigantiske powercruiser Triumph Rocket 3, den nye Triumph Trident med trecylindret 660cc motor og Triumph Tiger 850 Sport som er producentens seneste tilføjelse i modelprogrammet.

Som du så i videoen fra Triumph, var værterne omkring et bredt udvalg i 2021 modelprogrammet.
Det bliver interessant at se, om Triumph i den kommende uge også benytter lejligheden til, at præsentere nogle af mærkets lidt mere hemmeligholdte kommende nyheder.
I eksemplet nedenunder fokuserer Honda med en lidt anderledes tilgang til projektet udelukkende på 2021 nyhederne, som eksempelvis den nye Honda NC750X og den nye Honda CB 1000R.

Indslaget nedenunder fra BMW fokuserer lige som indslaget fra Honda på 2021 nyhederne, hvor du genkender modeller som BMW R18, BMW R 1250 RT og BMW M1000RR fra tidligere artikler her på MagaCin. Modeller som Definition CE 04 samt de nye BMW G310R og BMW S1000R er desværre ikke med i videoen, men det kan jo være, at BMW følger op med yderligere videoer i løbet af weekenden eller senere på ugen.

Udover videoer med det kommende års nyheder, er der på Motorcycle Live Online’s hjemmeside også mulighed for, at kaste et blik på de forskellige producenters modeller under fanebladet New Metal.
Vi synes det er cool nok, at Motorcycle Live Online tilbyder en herlig mulighed for, at fordrive tiden på bedste vis på en regnvåd Lørdag og de følgende dage, med at give et samlet overblik over en række 2021 nyheder.
Begivenhederne kan følges på Motorcycle Live Online’s hjemmeside, eller via sociale medier som Facebook, Twitter, YouTube og Instagram.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start