EICMA 2022 datoer frigivet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

EICMA 2022 datoer frigivet

79. udgave af EICMA afvikles 8. - 13. November 2022
Steffen Olesen
02/12-2021 kl. 10:38

Den 78. .udgave af EICMAEsposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori – som tidligere på året moderniserede både undertitel og logo, lukkede og slukkede søndag d. 28 November for denne gang.
Og arrangementet forløb så tilfredsstillende, at datoerne for 2022 EICMA allerede var på plads ved afslutningen af årets udstilling.

Årets EICMA en gigantisk succes
Begivenheden blev i følge arrangøren igen i år en gigantisk succes, hvor 28.841 personer relateret til professionel handel, 45.127 journalister, influencere, teknikere og professionelle indenfor kommunikation samt andre gæster der besøgte mc-messens 5 haller udgjorde 342.644 besøgende.
94% af dem der i år var forbi EICMA købte indgangsbilletten online.
Og det var i følge arrangørens oplysninger det maksimale antal besøgende, som var tilladt efter landets gældende regler.

2022 datoer på plads
Folkene bag EICMA er så tilfredse med året arrangement, og åbenbart så fortrøstningsfulde vedrørende fremtiden, at datoerne for næste års arrangement som nævnt i indledningen allerede er på plads.
Hvis du har mod på at besøge den 79. udgave af EICMA næste år, skal der sætte kryds i kalenderen i perioden 8. – 13. November 2022.
Traditionen foreskriver at 8. November forbeholdes pressen, 9. November de handlende, og i perioden 10. – 13. November er dørene åbne for alle.

Nyttige oplysninger
Hvis du skulle beslutte dig for at besøge EICMA næste år, så kan du jo eventuelt tage et kig på artiklen Skal du billigt til verdens største mc-messe?, hvor du finder nyttige oplysninger og gode råd.

Og vi kan da lige for en god ordens skyld runde af med at fortælle, at der findes masser af gode restauranter i Milano, og at et besøg i Basilica cattedrale metropolitana di Santa Maria Nascente eller det mere mundrette Duomo di Milano – hvor konstruktionen begyndte i 1386, og de sidste detaljer var på plads i 1965 – er umagen værd for de historisk eller arkitektonisk interesserede.

Det lykkedes i år MagaCin’s udsendte, at presse et smut til Duomo di Milano ind i tidsskemaet

Skal du til EICMA næste år?
Vi har allerede sat kryds i kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start