Ducati vender tilbage til EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati vender tilbage til EICMA

I år vil Ducati igen være at finde på den store motorcykeludstilling i Milano
Steffen F. Olesen
03/07-2022 kl. 06:12

Netop hjemvendt fra Milano sidste år kunne vi her på siden berette at Ducati, som ellers normalt har kørt det helt store skyts i stilling ved efterårets store mc-messe EICMA i mærkets hjemland, ret usædvanligt ikke var blandt udstillerne i 2021.
I stedet for fysiske præsentationer af årets Ducati nyheder, blev vi sidste år inviteret indenfor til den virtuelle oplevelse Ducati World Première 2022, som blev indledt 30. September.

Det kommer mere eller mindre til at gentage sig i år, da man – som mange andre producenter – har opdaget, at digitale præsentationer fordelt over flere uger faktisk fungerer ret godt i vor digitale tidsalder. Men for os som stadig nyder godt af en gang imellem at rejse os fra kontorstolen, og komme en tur ud i verden for at beskue de nye modeller med egne øjne, er der heldigvis godt nyt..; Ducati har nemlig meldt sin ankomst til EICMA anno 2022!

Forberedelserne er i gang
I skrivende stund er producenten i fuld sving med forberedelserne til den årlige Ducati World Week, som d. 22/7 til d. 24/7 slår dørene op for Ducatisti fra hele verden.
Arrangementet afholdes på Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, men i år bliver det lidt anderledes, for hvor vi er vant til at producenten kommer til EICMA, kommer EICMA i år til producenten.

An extraordinary and unmissable opportunity. To keep the attention on our event alive and enjoy the occasion together with all the fans of the Red bikes of Borgo Panigale, who are also fans and visitors of EICMA. We are happy to be able to do it in a place rich in significance, where the heart beats fast for motorcycles and, above all, for that special Italian know-how interpreted with excellence by Ducati.

Giacomo Casartelli, Executive Director of EICMA

Det slutter ikke her
Arrangørerne bag den enorme motorcykeludstilling i Italien bakker altså op omkring Ducati World Week, og udnytter naturligvis muligheden til, at promovere dette års event i pavillonerne i Fiera Milano, men samarbejdet slutter ikke her.
Sideløbende med ovenstående udmelding fra den høje herre fra EICMA, siger marketing og kommunikations ansvarlig fra Ducati Patrizia Cianetti, at vi i år igen får fornøjelsen af at opleve de seneste modeller fra Ducati på årets EICMA.

It is also a pleasure to confirm that Ducati will meet all Ducatisti and enthusiasts at its stand during the 2022 edition of the International two-wheel exhibition.

Patrizia Cianetti, Marketing and Communication Director Ducati

Fortsættelse følger
Selvom vi her på redaktionen hvert år ser frem til turen til Milano for at savle lidt på de nye modeller, så er det set med en journalists øjne også lidt fedt med de digitale præsentationer.
Med dem er vi nemlig sikre på, at få alle de saftige detaljer med i teksterne som vi leverer til dig kære læser.

Derfor er det også glædeligt når Cianetti fortæller, at man fremadrettet arbejder på at forbedre de digitale præsentationer, som vil blive drysset ud i løbet af foråret.

Forløber alt som planlagt, og stikker Corona eller anden virus ikke en kæp i hjulet til efteråret, vil MagaCin som altid sætte kursen mod Italien, for at levere hands-on billeder, fortællinger og video til trofaste læsere.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start