EICMA moderniserer logo og undertitel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

EICMA moderniserer logo og undertitel

Men afviklingen af EICMA forløber som planlagt
Steffen Olesen
27/08-2021 kl. 06:00

Den store internationale mc-messe og motorcykeludstilling EICMA med den mundrette fulde betegnelse Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori får, som det fremgår af billedet over artiklen nyt opdateret logo. Samtidig tager eventen fra denne 78. udgave på hjemmefronten navneforandring til EICMA – Esposizione Internationale Delle Duo Ruote, hvor det sidste på dansk betyder noget i retning af udstilling af tohjulere.
Mc-messen der traditionelt afvikles hvert efterår i Rho Fiera Milano i Italien betegnes altså fra dags dato fremover officielt som International Two Wheels Exhibition.
Det oplyser folkene bag mc-messen i en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at tiden er løbet fra den efterhånden gammeldags betegnelse, som henviser til en udstilling af motorcykler, cykler og tilbehør.

Det gamle logo og undertitel erstattes af nyt

Ved sammenligning af billedet lige ovenover og billedet over artiklen, kan vi da godt se, at logoet der tidligere fremstod som en hastig stregtegning erstattes af et nyt up-to-date mere markant design, udtryk eller hvad man skal kalde det.
Et design som – kapitaliserer på den historiske natur for et vigtigt brand og revitaliserer det, med eftertryk og personlighed, i en harmonisk visuel syntese, som refererer til oprindelsen og grundlæggelsen at et mytisk brand… i en noget fordansket og lidt lemfældig oversættelse.

Vigtig viden – ligegyldig info?
Om den information er vigtig viden eller ligegyldig info, og om ret mange i dag ved hvad forbogstaverne EICMA egentlig står for, har vi ikke den fjerneste ide om… og nu er der vist slet ingen grund til et huske på det længere.

Og vi tvivler egentlig også på, om ændringen af logo og undertitel ville få nogen som helst til at fare vild på rejsen mod efterårets fantastiske mc-messe i Italien.
Men vi viderebringer for en god ordens skyld pligtskyldigt informationen til vores læsere.

25.- 28. November
Udover moderniseringen af logo og navn, skulle der i år også være mulighed for prøvekørsel af flere nyheder udendørs, og arrangøren har såmænd også tidligere varslet andre nye spændende tiltag.
Det glæder vi os til.
Men noget der heldigvis ikke er ændret, er datoerne for EICMA 2021 som blev fastlagt sidste år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start