Aprilia Tuareg 660 kan forudbestilles fra på onsdag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia Tuareg 660 kan forudbestilles fra på onsdag

Kan leveres i farverne Indaco Tagelmust, Acid Gold og Martian Red
Steffen Olesen
30/10-2021 kl. 12:34

Der er efterhånden gået år, siden vi første gang så Aprilia Tuareg 660 ved EICMA i 2019.
Den lange ventetid er nu afløst af, at vi kan “Get Ready For Some Serious Fun”, og om få dage kan forudbestille Aprilias alsidige knoldhopper i mellemklassen.
Læs mere om det længere nede i artiklen.

Den knap så asfaltorienterede søstermodel til Aprilia RS 660 og naked-biken Aprilia Tuono 660 blev fotograferet under testkørsel i dette forår, og Aprilia lod os på samme tidspunkt vide, at Tuareg 660 ville blive præsenteret senere på året som en 2022 model.
Og sidst i Juli måned varmede italienerne så op til den officielle præsentation, da Aprilia afslørede mærkets terrængående model i mellemklassen med videoen Aprilia Tuareg 660 | Enjoy the first look.

Aprilia delte efterfølgende en række mere specifikke videoer, herunder Aprilia #Tuareg660 | The Concept og Aprilia #Tuareg660 | Engine & Electronics samt Aprilia #Tuareg660 | Style & Design og faktisk også yderligere et par stykker du kan se nederst i artiklen.
Den seneste video med den nye Aprilia Tuareg 660 med titlen Aprilia #Tuareg660 | Get ready for some serious fun blev frigivet for få dage siden.

Der er altså i skrivende stund frigivet i læssevis af billeder og video med den nye Aprilia Tuareg 660, og Aprilia’s egen hjemmeside (hvor der også kan downloades en brochure med modellen) har gennem længere tid været opdateret med modellen.
Men det er formentlig kun ganske få, som endnu har set et fysisk eksemplar af modellen i produktionsklar udgave.
Det bliver naturligvis muligt ved efterårets kommende mc-messe EICMA i Italien, men nu overrasker italienerne igen.
Denne gang ved på forhånd at åbne for forudbestilling fra 3. November.

Nogle af os ville måske vælge med at bestille en motorcykel, til vi rent faktisk havde set den med egne øjne, sandsynligvis prøvesiddet den, og formentlig også nappet en prøvetur.
Men der findes nok også Aprilia aficionados, som er bedøvende ligeglade, og har glædet sig så meget til at Aprilia Tuareg 660 blev en realitet, at varen lynhurtigt bliver smidt i den digitale indkøbskurv.
Det gør vi nok ikke umiddelbart, men man kunne måske lokkes, når vi har set modellen om tre ugers tid ved EICMA.

Flere Aprilia Tuareg 660 videoer
Længere oppe i artiklen lovede vi dig yderligere et par Aprilia Tuareg 660 videoer.
Det bliver først videoen Aprilia #Tuareg660 | Frame & Suspensions, hvor videoens titel er en dækkende beskrivelse.

Og så får du også lige som afrunding videoen Aprilia #Tuareg660 | Ridability, hvor Aprilia’s testkører Daniele Veghini og den tidligere Aprilia RX 125 kører Stefano Passeri fabulerer lidt over hvad de havde forventet af den nye Aprilia Tuareg 660, og hvordan modellens køreegenskaber opleves i praksis.

Del med en ven

En person snakker om “Aprilia Tuareg 660 kan forudbestilles fra på onsdag

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start