Aprilia Tuareg 660 præsenteres sidst på året - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia Tuareg 660 præsenteres sidst på året

Off-road orienteret med sportsligt islæt fra sine søskende
Steffen Olesen
03/07-2021 kl. 09:00

Man kan vist roligt sige, at der er løbet en del vand gennem åen, siden vi første gang stiftede bekendtskab med den efterhånden længe ventede Aprilia Tuareg 660.
Det terrængående alternativ til den kåbeklædte Aprilia RS 660 og naked-biken Aprilia Tuono 660, som vi deltog i udpakningen af og prøvekørte ganske kort tidligere på året.
Men nu lyder det fra officielt hold, at modellen præsenteres officielt i efteråret 2021 som en 2022 model.

Det lykkedes os – selv om Aprilia havde gemt den nye Tuareg 660 godt af vejen – at få et glimt af den spændende model ved efterårets store mc-messe Eicma i Italien i 2019, og sidst på året i 2020 begyndte billeder af den italienske mellemklasse eventyrer under testkørsel på offentlig vej at cirkulere på internettet.

Nu er der nyt i sagen om Aprilia Tuareg 660, for italienske medier har nemlig interviewet Aprilia Product Marketing Manager Crisitan Romeo Barelli.
I den forbindelse løftede Marketing Manageren lidt af sløret for hvad vi kan forvente og hvornår.

Off-road orienteret med sportsligt islæt
Barelli fortalte de italienske journalister, at Aprilia Tuareg 660 er yderst off-road orienteret, og at den er udstyret med 21″ forhjul og 18″ baghjul.
Motorens effekt skulle blive tilstrækkelig, for Tuareg 660 får selvfølgelig også motoren vi kender fra Aprilia RS 660 med 100 hk og Tuono 660 med 95 hk.
Hvilken ydelse motoren får i Tuareg udgaven er endnu uvist.
Derudover fortæller Barelli, at filosofien fra RS 660 og Tuono 660 vedrørende lav vægt og det sportslige islæt videreføres i Tuareg 660.
Det betyder at benzintanken ikke bliver specielt stor og rummelig, og det forlyder endda, at vi muligvis også får en endnu skarpere Rally version at se.
Måske ikke banebrydende information, men nu har vi det fra hestens egen mund, at Aprilia Tuareg 660 debuterer senere på året som en 2022 model.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start