Ny video: Aprilia Tuareg 660 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny video: Aprilia Tuareg 660

Se Aprilia Tuareg 660 i action
Steffen Olesen
27/09-2021 kl. 06:00

Det var egentlig lidt af en overraskelse, da Aprilia for et par måneder siden langt om længe bød på en video med det første reelle blik på den længe ventede Aprilia Tuareg 660.
Modellen vi så gemt godt af vejen bag slørende buskads i en glasmontre første gang på EICMA i 2019, som efterfølgende kom ud af busken, og som vi endelig fik lov at se i produktionsklar udgave sidst i Juli måned.

I artiklen der er linket til ovenover lovede vi vores læsere, at følge op på sagen lige så snart der var nyt, og det er der nu.
For nu har Aprilia igen delt endnu en video med den nye italienske eventyrer i mellemklassen, hvor Aprilia Brand Manager Cristian Romeo Barelli har sat sig godt til rette, og deler sin indsigt i modellens koncept.
Og det excellerer han i på en måde, der nok mere slår følelsesregisterets strenge an, end tilfredsstiller den videbegærlige tekniske nørd.

Aprilia Tuareg 660 i action
Det får måske ikke alle til at smide hvad de har i hænderne for at se videoen.
Men dem der alligevel vælger at se Aprilia #Tuareg660 | The Concept får udover snakken mulighed for at se en række klip, hvor Aprilia Tuareg 660 fyres af både på asfalt og på løst underlag, og det bliver også til en enkelt flyvehop.
Os bekendt den første action-video med den nye Aprilia Tuareg 660.

Herligt nok med endnu en video, hvor den nye italienske konkurrent i segmentet for eventyrer i mellemklassen har hovedrollen.
Vi holder fortsat øje med, om Aprilia skulle dele yderligere informationer eller flere videoer med Aprilia Tuareg 660, inden vi om en måneds tid suser til Italien og ser modellen live ved EICMA.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start