Podcast: Larmer vi for meget? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Podcast: Larmer vi for meget?

I dette afsnit af MagaCins podcast snakker vi om et emne der vitterligt kan få folk til tasterne?
Nicolaus Johansen
14/02-2021 kl. 05:00

Hvis der er noget der kan få jer derude til tasterne, så er det når vi bringer artikler som omhandler støj og motorcykler.

Kort før nytår kunne du læse LOUD PIPES SAVE LIVES: Fup eller fakta, der handler om den rumænske organisation for motorcyklister MotoADN, som satte sig for at teste udsagnet.
Konklusionen af undersøgelsen blev som følger:

Loud Pipes Save Lives er en fejlagtig påstand. Lyden fra en motorcykel kan ikke høres af forankørende biler eller bliver hørt for sent til, at det har indflydelse på bilistens beslutninger.
Vores bedste råd? Bliv set i stedet for at blive hørt.

Den konklusion var der mange jer, som var uenig i, men flere gav også udtryk for, at unødig støj sætter motorcyklister i et unødigt dårligt lys.

Et lille udpluk af de mange kommentarer

Det er ikke kun i Danmark, at diskussionen om støj kan bringe sindene i kog. I juli måned i fjord var der massive demonstrationer fra motorcyklister i Tyskland, da myndighederne har anbefalet konfiskation af larmende motorcykler.

I Tyrol forbød man i perioder kørsel på motorcykel på visse ruter, og i Storbritannien og Frankrig er der blevet opstillet såkaldte “støjradarer”.

Tyskerne protesterer mod støjbegrænsninger og direkte kørselsforbud for motorcykler

Ansporet af de mange artikler, og ikke mindst alle kommentarerne, satte vi os for at diskutere, om vi larmer for meget.

Konklusionen må du lytte til podcasten for at få, men hvad siger du? Larmer vi for meget, eller er lydniveauet lige, som det skal være?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start