Lækkede billeder af ny Ducati Multistrada V4 RS - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lækkede billeder af ny Ducati Multistrada V4 RS

Ny Ducati Multistrada V4 RS skulle angiveligt være udstyret med Desmosedici Stradale motoren fra Ducati Streetfighter V4 SP2.
CO
17/10-2023 kl. 09:49

Det lyder måske lidt vildt, hvis en kommende Ducati Multitrada får 208 hestekræfter, men det er faktisk en reel mulighed.

Ducati Multistrada V4 S er dyr men dejlig skrev MagaCin’s Nicolaus, da han testede modellen i 2021, og den danske etat fandt også den potente italienske eventyrer så velkørende, at politiet samme år traf et valg om, at dansk politi skulle køre Ducati.

I 2022 præsenterede det danske politi deres nye mc på video, hvor politiassistent hos Rigspolitiet Christian Berthelsen blandt andet fortalte om modellens 170 hestekræfter, men nu har Ducati tilsyneladende en noget kraftigere Ducati Multistrada på tegnebrættet.

I 2021 lancerede italienerne en ny Ducati Multistrada V4 Pikes Peak med 17″ forhjul og enkeltarms bagsvinger, og lige præcis den model skulle angiveligt danne teknisk grundlag for den kommende Ducati Multistrada V4 RS.

Billeder der for nylig er begyndt at florere på internettet, er tilsyneladende lækket fra et nyligt afviklet forhandlermøde, og rygtebørsen summer om, at V4 Granturismo motoren skulle være skiftet ud med Desmosedici Stradale motoren fra Ducati Streetfighter V4 SP2, der sidste år blev præsenteret i femte afsnit af Ducati World Première 2023.

Om den kommende Ducati Multistrada V4 RS får de fulde 208 hestekræfter som Streetfighter V4 SP2 bryster sig af, eller om motoren drosles til et lidt mere behersket niveau, ved foreløbig kun de særligt indviede.
Men den nye topspecificerede Ducati Multistrada V4 RS ser rigtig interessant ud, og man kunne gøre sig sine tanker om, om modellen får hovedrollen i et af de kommende afsnit af Ducati World Première 2024.

I tredje afsnit af årets føljeton fra Ducati så vi præsentationen af den nye Ducati DesertX Rally, og der er blot to dage til, at seriens fjerde afsnit ruller af stablen.

27. Juli debuterede den nye Ducati Monster 30° Anniversario i Episode 1, 19. September blev den nye Ducati Multistrada V4 S Grand Tour præsenteret i Episode 2, 3. Oktober blev vi som tidligere nævnt introduceret for den nye skarpe Ducati DesertX Rally, og webseriens fjerde afsnit er som bekendt planlagt til 19. Oktober.

I år har ingen af afsnittene i Ducati World Première 2024 i modsætning til tidligere praksis fået en titel på forhånd.
Derfor har mulighederne for begrundede gætterier på kommende nye modeller været stærkt begrænsede.
Men nu kunne den dristige måske vove sig ud i et forsigtigt gæt på, at præsentationen af en ny Ducati Multistrada V4 RS snart finder sted.

Datoer for kommende episoder af Ducati World Première 2024:
19. Okt. 2023 – Episode 4
2. Nov. 2023 – Episode 5
7. Nov. 2023 – Episode 6

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start