Ducati World Première 2024 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati World Première 2024

Første afsnit i serien frigives allerede i morgen.
CO
26/07-2023 kl. 07:49

Visse 2024 nyheder fra flere motorcykelproducenter er allerede blev afsløret online i indeværende år, og det er mere reglen end undtagelsen, at næste års nye modeller kan ses, berøres og prøvesiddes på efterårets store mc-messe EICMA i Italien, der i år udvides med to haller.

Ducati er traditionelt også på forkant med afsløringerne af det kommende års nyheder, hvor italienerne gennem nogle år løbende har præsenteret de forskellige nye modeller via mærkets egen såkaldte Ducati World Première, som er en fortløbende webbaseret føljeton med lækre videoer, der sædvanligvis strækker sig over nogle måneder.

I år er ingen undtagelse, og det første afsnit i serien Ducati World Première 2024 der i år består af seks afsnit, frigives faktisk allerede i morgen.
Den første episode i årets Ducati World Première frigives altså i år noget tidligere end før, og seriens sidste afsnit udgives i år 7. November, hvorfor det altså lige som sidste år falder sammen med åbningen af EICMA.

Ingen overskrifter i år
Dem som før har fulgt Ducati World Première husker formentlig, at Ducati tidligere har delt nogle lidt kryptiske overskrifter for hvert enkelt afsnit, men den praksis følges åbenbart ikke i 2023.
For i år informerer Ducati udelukkende om datoerne for frigivelse af seriens afsnit.

27 July 2023: Ducati World Première – Episode 1
19 September 2023: Ducati World Première – Episode 2
3 October 2023: Ducati World Première – Episode 3
19 October 2023: Ducati World Première – Episode 4
2 November 2023: Ducati World Première – Episode 5
7 November 2023: Ducati World Première – Episode 6

Ikonisk model
Således ser tidsplanen for Ducati World Première 2024 ud, og uden overskrifter bliver der altså ikke i år på den baggrund mulighed for at gætte på, hvilken model der eventuelt kunne gemme sig bag hvert enkelt afsnits titel.
Men til morgendagens Episode 1 oplyser Ducati dog om, at man vil fejre en af det Bologna baserede mærkes mest ikoniske modeller, og videoen lidt længere oppe i artiklen kan måske alligevel danne grundlag for lidt gætterier.

Med den korte tidsfrist bliver der altså ikke specielt lang tid til, at lade gætterierne løbe løbsk.
Men både det faktum og at præsentationen af Ducati’s 2024 nyheder i år indledes så tidligt, kan selvfølgelig også have sin egen charme.

MagaCin følger naturligvis som sædvanlig op på hvert enkelt afsnit af Ducati World Première, så det er altså ikke tvingende nødvendigt, at vores læsere selv noterer sig de enkelte datoer.
Men husk endelig at kigge indenfor på MagaCin i morgen, så du kan holde dig opdateret på, hvad Ducati har i støbeskeen til 2024.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start