Piaggio priser 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Piaggio priser 2022

Se priser på Aprilia, Moto Guzzi og Vespa nederst i artiklen
Steffen F. Olesen
08/03-2022 kl. 08:41

Denne artikel har været længe undervejs, men da den danske distribution af Piaggio Groups modeller – Aprilia, Vespa og Moto Guzzi – overgik til en svenske importør, skulle der lige falde nogle brikker på brikker på plads i forhold til beregning af dansk afgift.

Men nu er priserne her, og inden vi render videre til de to modeller, som vi her på MagaCin har set rigtig meget frem til, vender vi lige et par stykker som vi havde fornøjelsen af at nappe en lille tur på sidste år.

Aprilia 660
Vi så Aprilia RS 660 første gang i 2019 ved den store international mc-messe EICMA i Italien, og modellen var faktisk allerede prissat og planlagt lanceret på det dansk marked i 2020.
Det projekt stak Corona pandemien imidlertid en kæp i hjulet på, men i Oktober måned 2020 blev Aprilia RS 660 langt om længe officielt lanceret.

Aprilia Tuono 660 blev lige som Aprilia RS 660 ramt af Corona, men mod slutningen af 2020 kunne vi viderebringe information om, at den nye sportslige mellemklasse naked-bike fra Aprilia var lige på trapperne.
Den udmelding blev i 2021 år fulgt op med annonceringen af Aprilia Tuono 660 World Premiere i Februar måned året efter, og efter lidt forsinkelse samt indledende teasere for begivenheden, blev vi i Marts måned velsignet med den officielle præsentationsvideo.

Vi har gennem tiden været rigtig meget omkring de to mellemklasse nyheder fra Aprilia, så det var med en vis forventning vi troppede op til udpakningen af både Aprilia RS 660 og Aprilia Tuono 660, og ved samme anledning fik vi faktisk også lov at nappe en prøvetur på begge modeller.
Det kan du se og læse mere on i artiklen ovenfor.

Den længe ventede
Samme år som vi stødte på ovenstående modeller i Italien, snublede vi også over et mystisk terrarie med en “hemmelig” knoldhopper. Italienerne gjorde således ikke det store nummer ud af introduktionen af den fremtidige model, der halvt skjult i et buskads blev “præsenteret” i en glasmontre, hvor teksten på soklen varslede om begyndelsen på en ny æra.

Modellen viste sig senere at være den super spændende Aprilia Tuareg, som sidenhen blev præsenteret med en video uden vedlagte specifikationer, efterfulgt af en video hvor Aprilia Brand Manager Cristian Romeo Barelli har sat sig godt til rette, og deler sin indsigt i modellens koncept. Herefter tog producenten os med videre på rejsen, og delte lidt information omkring motor og elektronik, for til sidst at lukke ballet med Style & Design.

Senest fik vi lov at komme modellen nærmere på sidste års udgave af EICMA, men savnede stadig noget konkret i forhold til dansk pris og levering.
Nu kan vi endelig fortælle, at de første eksemplarer er på vej til den sjællandske forhandler, og prisen starter ved 149.998,-.

Moto Guzzi V100 Mandello
Særligt den “voksne” del af redaktionen blev begejstrede da vi lagde vejen forbi Moto Guzzi standen på EICMA, for her stod Moto Guzzi V100 Mandello – på guddommelig vis – opstillet på et rundt centralt placeret podie.

Moto Guzzi V100 Mandello er en hyldest til producentens 100-års jubilæum, og den er med sin nyudviklede vandkølede V-twin på omkring 1.000 kubik rigtig spændende.

D. 10. september sidste år afholdt man et ret specielt event på Moto Guzzi-fabrikken i Mandello del Lario i Italien, hvor man fremlagde et spændende projekt under titlen Road to 2121: Moto Guzzi’s Next 100 Years.
Til eventet blev der vist en række modeller og renderinger samt offentliggjort, at Moto Guzzi vil give både fabrikken og det dertil hørende museum en tur med den helt store pensel. Og Moto Guzzi benytter naturligvis samme lejlighed til at udvide fabrikkens produktionskapacitet, så den bedre kan følge med den voksende efterspørgsel på nye modeller, som eksempelvis V100 Mandello.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Desværre figurerer der stadig ingen pris på den super spændende Moto Guzzi på prislisten som du finder herover, men vi krydser fingre for, at den kommer i nærmeste fremtid.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start