Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia 660 unboxing og prøvekørsel

Aprilia 660 udpakning samt en lille bonus

Steffen F. Olesen
25/04-2021 kl. 06:00

Der blev hektisk aktivitet i det lille hjem, da et telefonopkald en fredag morgen midt i April fik mobiltelefonen til at vibrere hysterisk på skrivebordet.
Meldingen om at “nu er det nu” kom uventet, så kaffen blev slugt i en ruf, køredragten fundet frem og smidt i bilen, og tjuhej afsted det gik.
For nu var de længe ventede søstre Aprilia RS 660 og den lidt mere afklædte Aprilia Tuono 660 endelig landet og klar til udpakning.
Video fra begivenheden finder du længere nede i teksten.
Og vi fik ikke blot skudt noget video af udpakningen, for der ventede nemlig også en lille bonus.

Vi så Aprilia RS 660 første gang i 2019 ved den store international mc-messe EICMA i Italien, og modellen var faktisk allerede prissat og planlagt lanceret på det dansk marked i 2020.
Det projekt stak Corona pandemien imidlertid en kæp i hjulet på, men i Oktober måned 2020 blev Aprilia RS 660 langt om længe officielt lanceret.

Ved den endelige lancering af modellen fik vi de endegyldige informationer om og specifikationer for modellen fastslået, og Aprilia forsynede os efterfølgende gavmildt med uddybende videoer og teknisk gennemgang af den sportslige kåbeklædte italiener i mellemklassen.

I artiklen der er linket til ovenover finder du tonsvis af informationer om Aprilia RS 660 samt en række videoer, og der er sågar også en video, hvor du ser skrappe Moto3 kørere fyre modellen af på Misano racerbanen.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder