Ducati 2023 prisliste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati 2023 prisliste

Ducati's danske prisliste for 2023 omfatter ikke mindre end 53 modeller
CO
13/03-2023 kl. 06:00

Ducati præsenterede som bekendt gennem efteråret 2022 en lang række 2023 nyheder, i år har italienerne indviet mærkets nye miljøvenlige Finitura e Delibera Estetica building, her på Magacin har du også kunnet læse, at Ducati har indledt produktion af den nye V21L, som i år debuterer i MotoE klassen, og for nylig har vi såmænd også orienteret om, at Produktion af de nye 2023 Scrambler Ducati er indledt.

Så der har altså gennem de seneste måneder været masser af Ducati relateret stof her på MagaCin.

Men en hurtig søgning blandt MagaCin’s knap 9200 motorcykelrelaterede artikler afslører, at vi vist desværre endnu ikke har fået videreformidlet Ducati’s danske 2023 prisliste.

Det råder vi nu bod på med den aktuelle prisliste, der omfatter ikke mindre end 53 forskellige modeller.

Se prislisten længere nede i artiklen.

Masser af 2023 nyheder
Ducati indledte allerede 2. September sidste år afsløringen af dette års nyheder med det første afsnit i føljetonen Ducati World Première 2023, hvor vi i seriens første afsnit blev præsenteret for den nye Ducati Streetfighter V4 Lamborghini.

Efterfølgende så vi den til dato skarpeste Ducati Monster præsenteret, derefter fulgte introduktionen til den nye Ducati Multistrada V4 Rally, og Episode 4 med titlen This is Racing handlede om Ducati Panigale V4R, der sparker føreren afsted med imponerende 240,5 hestekræfter.

20. Oktober sidste år præsenterede italienerne i Ducati World Première 2023 – Episode 5 | Push Forward en lidt mere civil udgave af Ducati Streetfighter V4 end Lamborghini versionen, og 28. Oktober 2022 debuterede en Ny Ducati Diavel med fire afgangsrør i føljetonens sjette afsnit.

Gik glip af sidste afsnit
Det var ganske underholdende, at følge de enkelte afsnit af Ducati World Première 2022 live.
Men MagaCin havde desværre ikke logistisk mulighed for at følge sagen helt til dørs, for vi var nemlig ikke på pinden til det sidste afsnit i Ducati World Première 2023 – Episode 7 | Next Gen Freedom.
Der sad vi nemlig i flyveren på vej mod efterårets store mc-messe EICMA i Italien.

Læs mere om vores tur til EICMA i artiklen Video: En rundtur på EICMA 2022.

I bunden af denne artikel finder du links til MagaCin’s artikelserie om Ducati World Première 2023, hvor det sidste link til Ducati World Première – Episode 7 | Next Gen Freedom sender dig direkte videre til Ducati’s præsentationsvideo for 2023 Scramblerne på Ducati’s YouTube kanal.

Umiddelbart nedenfor Ducati’s 2023 prisliste, som også kan findes her på Ducati’s danske website.

Links til MagaCin’s artikelserie om Ducati World Première 2023.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start