Gratis virtuel MC udstilling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gratis virtuel MC udstilling

Et kig indenfor i Suzukis nye digitale univers
Steffen F. Olesen
10/02-2021 kl. 06:00

Her på MagaCin har vi gennem tiden taget vores læsere med på ture rundt omkring i verden, og udover at vise billeder samt video, følger der fra tid til anden også en rejsebeskrivelse med.

Tilbage i 2017 stak to PMS-ramte danskere afsted mod Spanien, og havde forinden besluttet sig for, at dele deres udflugt mod døden trin for trin her på siden.
I seriens sidste afsnit finder du lidt praktisk information, og får en idé om hvad sådan et projekt koster.

Under normale omstændigheder vender redaktionen også årligt snuden mod Milano, hvor vi går på opdagelse i hvad der uden tøven fra skribentens side, kan betegnes som et motorcykel-mekka; nemlig EICMA.

Her er det også muligt for helt almindelige motorcyklister, at få sig en på opleveren, da man umiddelbart efter dagene som er afsat til pressen, kan få adgang til messen uden ekstraordinære adgangskort eller jakkesæt.
I artiklen der er linket til nedenunder får du lidt information om hvad EICMA egentlig er, en idé om priser samt lidt praktisk information.

I november måned 2019 forkælede vi her på redaktionen os selv med en ordentlig en på opleveren.
Vi ofrede os og placerede rumpetten i en flystol i mere end et halvt døgn, for efterfølgende – i den forkerte side af vejen – at blive fragtet dybt ind i Afrika, hvor vi skulle opleve en helt anden verden på to hjul.

Det seneste års tid har vi af gode grunde ikke været særligt meget uden for døren, og flere af de arrangementer vi plejer at dække her på MagaCin er blevet aflyst i takt med pandemiens udvikling.
Smittefaren har medført, at producenter verden over har iført sig den kreative hat, og fundet på alternative løsninger, når nye modeller skal præsenteres.

Vi har i langt de fleste tilfælde set online præsentationsvideoer, hvor ingeniører og designere tegner og fortæller, men det er bare ikke det samme som at gå rundt om de nye modeller og betragte dem med egne øjne.
Heldigvis er arrangørerne bag EICMA optimistiske med datoer for 2021, og vi ser derfor længselsfuldt frem til, at vi igen kan sætte fødderne på italiensk jord.
Indtil da må vi væbne os med tålmodighed, og glæde os over, at mange motorcykelproducenter tænker lidt ud af boksen.

Fælles for alle vores ture, rejser og besøg ved arrangementer er, at man typisk skal have en skilling op af lommen.
Men for kort tid siden kunne du her på siden læse om Suzuki Motorcycle Global Salon, som er et digitalt alternativ til messer og udstillinger, og her koster det ikke en krone at komme ind!

De seneste dage har der, nøjagtig som i virkelighedens verden, været kø ved Suzuki-udstillingens indgang, og mange har haft problemer med at tilgå den virtuelle verden.
Så vi giver gerne en hånd med, og inviterer dig med på endnu en tur, hvor vi viser dig lidt om hvad du kan opleve. 

Når programmet er downloadet, registreringen er gennemført og du har gennemset ovenstående instruktionsvideo, kan opdagelsesrejsen ind i Suzukis digitale univers begyndes.
Med en selvvalgt avatar er det muligt, at bevæge sig frit omkring i de nyopførte arkitektoniske omgivelser, hvor Suzuki fremover vil præsentere nye modeller på en helt ny måde.

Med blandt andet computerens piletaster navigeres der først ind i bygningens lobby. Her møder vi yderst venlige ekspedienter som står klar bag skranken, og her er der mulighed for at få eventuelle spørgsmål besvaret.
Fra Lobbyen kan man vælge at stoppe ved billboardet med Special Content, eller slentre direkte hen i eventhallen, hvor den nye Hayabusa senest er præsenteret, og hvor fremtidige modeller også vil trille ind.

Eventhallen er stedet hvor det virkelig sker! Her præsenteres nye modeller i flot 3D-rendering, og man kan også få lov til at se video af nyhederne.
I denne hal findes endnu en Special Content tavle, hvor man kan opsøge ydeligere information om modellerne.

Bevæger du dig ud af eventhallen og tilbage i lobbyen, kan du herfra begive dig videre ind i dit helt eget private showroom, hvor der foreløbig kun står udstillet samme model som i eventhallen.
Her er det muligt at tage et skridt videre ind i den digitale verden, hvor man kan kaste et nærmere blik på modellens specifikationer, men også få lov til at smide en dynge udstyr på dyret.

Som du så i ovenstående video, kan du også her finde uddybende videoer om den teknik og mekanik der gemmer sig under motorcyklens kåbedele.

Et super spændende tiltag fra Suzuki, hvor den eneste anke herfra er, at brugerens avatar ikke bevæger sig specielt hurtigt.
Men omvendt er det jo heller ikke meningen at man skal skynde sig gennem sådan en udstilling, og det bliver uden tvivl meget mere interessant, og derved et mindre “problem”, når der kommer flere modeller på podierne i salonen.
Ifølge Suzuki skulle man nemlig på et senere tidspunkt kunne se et komplet lineup, og en app til mobil adgang er skam også på arbejdsbænken.

Fik du selv lyst til at rende rundt i det digitale showroom, så kan du downloade programmet via linket nederst i artiklen.
Finder du dig bedre til rette med at skifte olie frem for at downloade computerprogrammer, så lover vi at holde dig opdateret i samme sekund der sker noget spændende i Suzuki Motorcycle Global Salon.

Suzuki Motorcycle Global Salon download

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start