Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Udflugt mod døden. 3. Køredag

Alt prøvet. Nu kan det kun blive lettere. Eller...

Tommy Rønn
24/10-2017 kl. 15:00

Vi var på turen nået så langt mod vest som vi kunne nå på 3 dage. Vi skulle jo tilbage igen til hjemrejse-flyet. Friske, frejdige, og med lettere tømmermænd efter alt for store spanske Soberano´s (Spansk cognac), var vi ved morgenmaden enige om at det sværeste var passeret. Det skulle vise sig at vi igen blev klogere. Alene at påføre sig udstyr, der nu for alvor gjorde ondt at montere, var en tung opgave.

Vi ville køre udenom nationalparken på små asfaltveje, og hoppe på enduro-sporet resten af vejen tilbage med de lånte maskiner. Sporet vi ville følge var samme spor som udturen. Dette track kendte vi fra udturen fra de mange voldsomme stigninger, så det kunne ikke kunne overraske os igen.

Pause efter kedelig asfalt, og inden lækker grus og støv

På vej mod sporets begyndelse gik hjernen, som så mange gange før, istå på de to udsendte. En genstart var krævet, men inden den totale genstart var gennemført, og fornuften returneret, havde de to Honda CRF 250 ramt speedometervisning p

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere