Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Udflugt mod døden. Konklusionen

Tommy Rønn
26/10-2017 kl. 15:00

Helt kort formuleret. Dette har været en af de største oplevelser på to hjul jeg jeg nogensinde har udsat mig selv for. Jeg er så fyldt af indtryk så hjernen er ved at løbe over. Noget jeg bare må opleve igen. For Carsten var det så stor en oplevelse, så han straks sagde; Denne rejsebeskrivelse skriver jeg ikke, det må du gøre. Jeg vil nemlig aldrig blive færdig med skriveriet, for uanset hvor meget jeg skriver, vil jeg konstant komme i tanke om flere indtryk og oplevelser, så jeg vil helt enkelt aldrig blive færdig med teksten.

Sådan har jeg det også, og der er vildt irriterende konstant at føle man snyder læserne for indput og beskrivelser. Men uanset hvordan man forsøger at beskrive de mange indtryk, bliver det aldrig som at være der selv. Det skal prøves for at forstå hvad vi taler om.

Noget af det vigtige, hvis turen skal ende i succes, er udstyret. Uden det rigtige udstyr, er det for risikabelt og komforten fordamper.

Kravet til udstyret bør være:

Styrthjelm – Alle slags virker

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere