Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Udflugt mod døden. Afrejse

Absolut uklar og alt for lidt søvn

Tommy Rønn
21/10-2017 kl. 15:00

Grundet den korte planlægningstid, var flyrejser svære at planlægge fra Danmark til Spanien. Dette betød at vores rejse startede med flyveren fra Hamburg. Ikke nogen genial plan når de to deltagere kommer fra hhv. Aarhus og Brønderslev. Og specielt ikke når flyet havde besluttet at forlade Hamburg kl. 07.00 i morgengryet. Altså skulle vi begge op før vi normalt går til køjs.

At flyve er kedelig, specielt når rejsen indeholder 5 timers transfertid i en trist lufthavn. Men endelig er vi undervejs, hvilket hjælper på humøret.

At transporten mod Spanien ydermere indeholdte et afbræk med 5 timers pause i en kedelig europæisk lufthavn, gjorde os ikke mere friske. Godt vi var undervejs med et af de helt store selskaber, hvilket betød fri bar, så vi hurtig kunne bliv soveklar. Bare ærgerligt at vi kun nåede at lukke øjnene få sekunder inden landing. Vi skulle jo være friske til vores 5 timers ventetid i en lufthavn.

Efter ca. 9 timers transport landede vi endelig i Spanien, hvor en taxi brag

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder