Video: Triumphs nye MX motor afsløret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Triumphs nye MX motor afsløret

Triumph giver et glimt af hjertet i deres seneste kreation.
Steffen F. Olesen
16/08-2023 kl. 12:18

Mod enden af juli måned publicerede Triumph den første video i en serie, som skal kaste offentlig lys over det projekt, de har arbejdet intenst på gennem de seneste mange måneder.
Og det projekt går ud på at skabe en motocross cykel, som skal kunne konkurrere på allerhøjeste plan, mod de absolut bedste i netop den del af den tohjulede verden.

Ambitionerne om at få foden godt og grundigt indenfor i MX-verden blev, som du kan læse via ovenstående link, først meldt ud i 2021, hvor producenten lovede at præsentere flere modeller i både Enduro- og MX segmentet, men i forhold til crosseren hørte vi ikke rigtig mere før sidste år, hvor Triumph offentliggjorde deres deltagelse i FIM Motocross World Championship 2024 og Monster Energy AMA SuperMotocross.

Alligevel skulle der gå en del måneder, før den traditionsrige motorcykelproducent, sammen med motocross legenden Ricky Carmichael, lod omverden snuse til kreationen.

Her blev vi lidt klogere på crosserens ramme, som ikke blot er en kopi af en allerede eksisterende enhed, og fik også at vide, at der i løbet af den kommende tid vil blive publiceret flere videoer.
Og nu er det tid til den næste i rækken, hvor Triumph og Ricky for første gang, i selskab med Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco, Stephen Westfall og Vincent Bereni, lader os se og høre dyrets hjerte.

Holder stadig kortene tæt på kroppen
Som du kan høre i videoen, så bliver der blandt gutterne snakket en del om hvor fantastisk det har været at være en del af projektet, og at alle involverede er yderst begejstrede for resultatet, men i den grad også måden hvorpå motoren leverer sine kræfter, hvilket angiveligt gør den brugbar for kørere af forskellig type.

Men hvad du ikke kan høre i videoen er ting som hvor mange heste der står klar i stalden, hvor stor denne er og ej heller hvor potente musklerne er på en Nm-skala.
Altså nogle ret interessante – og i den grad relevante – oplysninger der mangler, men som vi håber at få svar på d. 5. september, hvor skribenten her ud fra videoen udleder, at Hr. Carmichael giver crosseren en over nakken.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start