Triumph annoncerer deltagelse i Monster Energy AMA SuperMotocross - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph annoncerer deltagelse i Monster Energy AMA SuperMotocross

Englænderne slår et nyt stort brød op i samarbejde med amerikanske eksperter.
CO
14/12-2022 kl. 10:12

Triumph Motorcycles løftede sidste år sløret for, at englænderne ville indlede et nyt kapitel, og fremover vil intensivere indsatsen indenfor tohjulet motorsport på løst underlag.
Den udmelding fulgt den engelske motorcykelproducent op på, med udmeldingen om deltagelse i Triumph i FIM Motocross World Championship 2024.

Endnu en spændende nyhed
I artiklen der er linket til herover, kan du læse mere om mærkets fabriksstøttede racing program under et helt nyt Triumph Racing banner.
Projektet indledes som det fremgår af artiklen med deltagelse af to stk. helt nye 250cc 4-takts crossere i MX2 klassen i 2024, og året efter vil Triumph yderligere deltage i MXGP klassen med en 450cc crosser.
I September blev vi også orienteret om, at vi løbende ville få mere at vide om, hvilke andre racing serier og klasser det nye Triumph Racing Banner vil optræde i.
Nu er der yderligere nyt i sagen.

Englænderne informerer nemlig om, at en aftale om deltagelse i det amerikanske Monster Energy AMA SuperMotocross World Championship med et fuldt fabriksstøttet team under det nye globale Triumph Racing banner fra begyndelsen af 2024 er faldet på plads.
Det sker under ledelse af Triumph Global Racing Manager Jeremy Appleton i et partnerskab med kendte personligheder som Bobby Hewitt, Steve Westfall, og sidst men ikke mindst Triumph Global Off-Road Ambassador Ricky Carmichael.
Det nye amerikanske Triumph Racing Team vil deltage med to af mærkets nyudviklede 250cc firetakts crossere i 2024 SuperMotocross World Championship West og East Coast series, og lover også deltagelse i 450cc klassen i 2025.
Nyheden om projektet blev delt både på denne hjemmeside dedikeret til projektet, med en friskbrygget video på YouTube, og via opslag på sociale medier.

Triumph Motorcycles går tilsyneladende all-in vedrørende fremtidigt ræs på løst underlag, og delte i går en video med titlen Triumph Racing SuperMotocross World Championship Team Announcement, hvor vi hører en række udtalelser fra persongalleriet involveret i projektet.
Et projekt der åbenbart har været på bedding gennem længere tid, da vi i videoen hører Ricky Carmichael fortælle, at det har været under udvikling siden før Corona ramte verden.

Cool nok at Triumph Motorcycles altså fremover satser benhårdt på deltagelse i motorsport, hvor englænderne i forvejen som bekendt også er eneleverandør til MotoE klassen, der afvikles i forbindelse med MotoGP.

Triumph’s CEO Nick Bloor begejstret
Triumph’s øverste boss Nick Bloor er i forbindelse med nyheden frit oversat citeret for følgende:
“Efter vores nylige annoncering af deltagelse i FIM Motocross World Championship i 2024, er dagens lancering af Triumph’s partnerskab med det utroligt talentfulde team bestående af Bobby og Steve med deltagelse i Monster Energy AMA SuperMotocross World Championship et trin på vejen mod toppen af offroad racing.
Jeg er ikke i tvivl om, at vores partnerskab med den fælles erfaring og kapabilitet fra vores egne design- og ingeniørteams samt Bobby’s håndplukkede team af racing eksperter, vil sætte et uudslettelig fodaftryk i historien både for denne utrolige sport og Triumph’s berømte mærke.”

Et frisk initiativ fra Triumph Motorcycles, der sagtens på lidt længere sigt kunne føre til flere nye skarpe offroad motorcykler til gadebrug fra det traditionsrige engelske mærke.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start