Triumph og Akrapovič indgår langsigtet samarbejde - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph og Akrapovič indgår langsigtet samarbejde

Nye Triumph motorcykler og udstødningssystemer fra Akrapovič skal udvikles sideløbende.
CO
06/10-2023 kl. 13:00

Motorcyklers udstødningssystemer er et kritisk element for optimal ydelse, og for mange motorcyklister er lyden en ikke uvæsentlig detalje.
Derfor har mange af os gennem årene udskiftet standard potten eller hele udstødningssystemet, som vi eksempelvis også gjorde på Bandit 650’eren vi opgraderede for et par år siden.
Både de relativt nye støjmålinger og de sporadiske vejsidesyn som blev indført sidste år, har imidlertid fået mange til at skifte til en mindre støjende standardudstødning.
Det er dog stadig muligt at købe godkendte eftermarkedssystemer, som overholder lovens støjkrav, og nu kan kommende ejere af udvalgte nye Triumph motorcykler se frem til en stribe lanceringer af nyudviklede udstødningssystemer fra Akrapovič, som er specifikt udviklet til modellen i nært samarbejde med Triumph.

En fælles plan
Triumph Motorcycles og udstødningsproducenten Akrapovič har nemlig nu annonceret et langsigtet samarbejde, der går ud på at udvikle en række nye udstødningssystemer til det engelske mærkes motorcykler i Adventure og Roadster segmenterne, og derudover samarbejde om andre specielle projekter.

Samarbejdet mellem de to parter er dog ikke helt nyt, da Akrapovič i nogen tid har stået for levering af udstødningssystemer til de bedste Moto2 teams, hvor klassen som bekendt siden 2019 har gjort brug af Triumph’s trecylindrede motorer.
En aftale som eneleverandør af motorer til Moto2 der i øvrigt blev forlænget med 3 år i 2021.

Triumph Motorcycles beskriver, at parternes samarbejde er kendetegnet ved high performance, innovativt design, premium kvalitet, og lad os for egen regning tilføje et umiskendeligt og ret fedt lydbillede på racerbanerne i forbindelse med Moto2.
Derudover har de Triumph motorcykler udstyret med Akrapovič udstødning, som vi har kørt på gennem årene, faktisk heller ikke lydt helt tosset.

Nick Bloor
CEO of Triumph Motorcycles Nick Bloor er, i forbindelse med den nyligt indgåede aftale, frit oversat citeret for følgende:
“Samarbejdet går ud på, at tilbyde vores kunder endnu flere valg med en udvidelse af sortimentet i vores genuine Triumph accessories. Ved at samarbejde med Akrapovič om udviklingen af nye udstødningssystemer til vores kommende modeller, kan vi tilbyde brugerne en mulighed for, at forbedre responsen og oplevelsen af deres nye Triumph motorcykel i visheden om, at både motorcykel og udstødningssystem er udviklet sideløbende.”

Davorin Dobočnik
CEO of Akrapovič Davorin Dobočnik tilføjer:
“Vi er som virksomhed begejstrede over at indgå dette nye samarbejde med Triumph. Vi er beærede over at samarbejde med et så ikonisk brand med en stor historisk arv.
Vi deler som firmaer en række fælles værdier, og vores ingeniører arbejder allerede nu sammen med Triumph’s ingeniører om at udvikle udstødningssystemer til Triumph modeller i forskellige segmenter, hvilket inkluderer modeller som nok vil overraske mange.
Dette er et spændende og vigtigt samarbejde for Akrapovič, som vi alle er ivrige efter at deltage i for at få et overblik over hvad der kan opnås, når samarbejdet øges og styrkes.”

Tillykke til både Triumph Motorcycles og Akrapovič med det forstærkede fællesskab, og måske et lidt større tillykke til de kommende ejere af Triumph motorcykler som får et kvalitetsprodukt til deres motorcykel, der både klæder motorcyklen og lyder lækkert.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start