Triumph leverandør til Moto 2
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

3-cylindrede motorer i Moto2

Triumph officiel leverandør fra 2019
CO
05/06-2017 kl. 23:20

For dem af Magacin's brugere som læste artiklen her, kommer det næppe som nogen overraskelse at den engelske producent Triumph bliver fremtidig eneleverandør af motorer til racing på højt niveau.

Den officielle pressemeddelelse som netop er frigivet, oplyser at Triumph fra og med 2019 sæsonen har skrevet kontrakt med DORNA, og leverer en specielt præpareret 765cc triple til Moto2 klassen. Altså IKKE fra 2018 som interne kilder ellers tidligt hviskede om.

Den trecylindrede 765cc motor som er monteret i 2017 modellen Street Triple, har allerede nu høstet bred anerkendelse i fagpressen, men i motorsportens top kan man naturligvis ikke nøjes med en standard motor.

123hk / 77Nm leverer motoren i Street Triple RS, men ingeniørerne er naturligvis gået et skridt videre med Moto2 race versionen.

Modificeret topstykke med reviderede indsugnings/udstødnings kanaler for bedre flow, titanium ventiler og stærkere ventilfjedre for øgede omdrejninger, lav-effekts generator for minimalt effekt tab, længere 1. gear, justerbar slipperkobling udviklet specielt til race, særskilt race ECU udviklet i samarbejde med Magneti Marelli, reviderede motordæksler for mere kompakt motor, og nyt bundkar for øget frigang hører blandt modifikationerne.

Hmm…. stumper som kommende Street Triple ejere måske kunne have interesse i ??

En række producenter er efterhånden leveringsdygtige i trebenede motorer til gademotorcykler, men det bliver SÅ fedt når vi i 2019 sæsonen får lov til at høre et fuldt felt i Moto2 klassen give den gas for alvor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start