Triumph Tiger 850 Sport lige om hjørnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Triumph Tiger 850 Sport lige om hjørnet

"Skræddersyet til at kunne alt" - ifølge englændernes nye teaservideo
Mikkel Sølvkjær
13/11-2020 kl. 08:58

Det er ikke længe siden, at den top hemmelige nyhed om mindst tre nye modeller fra Triumph blev lækket til omverdenen her på siden, og den første overraskelse kom den 30. oktober med genoplivelsen af det ikoniske modelnavn Trident – en ny potent konkurrent til de nyeste udgaver af Yamaha MT-07 og Kawasaki Z650.

Nu er Triumph på banen igen, og de proklamerer endda, at næste skud på Tiger-stammen er skræddersyet til at kunne det hele.
Vi tænker, at englænderne lægger sig i offensiven og udfordrer det asfaltorienterede adventuresegment med modeller som BMW F900XR og Yamaha Tracer 900.

En ægte eventyrer venter forude

Navnet 850 lyder lidt som en mellemting mellem den ældre Tiger 800 og de nyeste 2020-modeller med efternavnet 900, men motorplatformen på 888 kubik er bevaret på den kommende Sport-udgave; det røber en række amerikanske emissions-dokumenter i hvert fald, og mon ikke store dele af platformen er velkendt.

Vi får desværre kun et lille glimt af modellen

Om effekten på 95 hk går igen, ved vi ikke helt, men vi var vilde med den karakterfulde 900’er på Tiger 900 Rally Pro, så det lover godt for endnu en sving-fokuseret rejsemaskine.

Præcis hvilke specifikationer, farver og features den kommende 850’er får, svarer Triumph først på den 17. november, så indtil videre må vi nøjes med et hurtigt overblik i denne lille teaser på 16 sekunder:

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start