Ny dyster Yamaha MT-07 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny dyster Yamaha MT-07

Find your Darkness
Steffen Olesen
03/11-2020 kl. 19:52

Opdateret 12/11-2020 Dansk pris: Dkr. 84.990,-
Det er kun en uge siden Yamaha præsenterede den nye Yamaha MT-09.
Så støvet har faktisk knap nok lagt sig inden den japanske producent i dag ganske uventet introducerede endnu en 2021 nyhed.
Den nye Yamaha MT-07 har været gennem knap så gennemgribende en teknisk overhaling som 2021 udgaven af Yamaha MT-09, men det lidt mindre familiemedlems visuelle udtryk har til gengæld undergået en forvandling, så det nu er helt i tråd med storebrors.
Yamaha lancerer i pressematerialet 2021 modellen under overskriften Next generation MT-07: Evolution of the Hyper Naked species, og holder med præsentationsvideoen fast i det velkendte Dark Side of Japan tema.
Se videoen med titlen 2021 Yamaha MT-07 – Find your Darkness lige nedenunder.

Du bemærkede naturligvis straks det ændrede udseende på en af verdens bedst sælgende mellemklasse motorcykler i videoen.
Yamaha beskriver det – frit oversat til dansk – som en progressiv evolution, hvor næste generations ægte MT DNA afspejles i det særlige ydre.
I pressemeddelelsen fra Yamaha kan vi også læse, at producenten i designprocessen har fokuseret på at indlemme den nye MT-07 som “den pæne yngre søskende” i Yamaha Hyper Naked familien.
Om forbrugerne er enige i den betegnelse kan kun tiden vise, men udseendet er uomtvisteligt ændret markant.

Nyt på MT-07 til 2021
Den nye LED forlygte flankeret af LED kørelys – som meget passende får følgeskab af nye LED blinklys – komplementerer fint det radikalt ændrede udseende.
Derudover har MT-07 fået ny LCD-instrumentering, som i øvrigt kan betjenes fra det nu 32mm bredere styr.

Ny LCD-instrumentering kan betjenes fra styret


Vi ser også nye såkaldte ‘winglet-style’ luftindtag ved benzintankens forende og de forreste bremseskiver er vokset i diameter til 298mm.
Fremdriften sørger den velkendte tocylindrede 690cc CP2 motor for, hvor ydelsen er den samme som før, men hvor motoren nu er EU5 kompatibel.
Førerpositionen skulle også være fintunet, så den er optimeret på 2021 udgaven af Yamaha MT-07.
Den nye MT-07 bliver tilgængelig i farverne Storm Fluo, Icon Blue og Tech Black, som ved levering er monteret med ganske fornuftige trædepoter i form af Michelin Road 5 dæk.

Hvornår og hvor meget?
Yamaha oplyser, at den nyeste udgave af MT-07 lander ved europæiske forhandlere i Marts måned 2021.
Prisen på det danske marked kender vi desværre ikke endnu, men den vender vi naturligvis tilbage med straks den er tilgængelig.
I mellemtiden kan du jo hygge dig med at læse mere om 2021 udgaven af Yamaha MT-07 på Yamaha’s hjemmeside, som allerede er opdateret med informationer om modellen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start