Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: BMW F 900 XR

Skal Yamaha Tracer 900 til at frygte konkurrence fra de grundige tyskere, eller kan producenten med de tre stemmegafler i logoet læne sig tilbage og se F 900 XR forsvinde i glemslen – det kigger vi nærmere på i denne test af BMW´s seneste mellemklasse adventuremotorcykel.

Mikkel Skotte Sølvkjær
11/06-2020 kl. 11:15

Et rent hamskifte
Det sker ofte, at producenter vælger at fremstille forskellige typer motorcykler på samme platform af drivline og stel, og nogle gange er det tydeligt at mærke, hvordan opbygningerne ender med samme karakterertræk, men vidt forskellige egenskaber. 
Med F 900 XR har BMW formået at skabe en motorcykel, der adskiller sig væsentligt fra den nøgne F 900 R, som vi testede umiddelbart før, og selvom de har en masse ligheder på papiret, så tilhører de meget tydeligt hver sin kategori. 

Jeg mistænker faktisk BMW for, at XR’en har været omdrejningspunktet for det nyudviklede stel og motorens karakteristik, for selvom søsteren uden X’et er en fremragende motorcykel, så giver helhedsindtrykket bare meget mere mening på den kåbeklædte udgave, det er helt utroligt, hvordan få ændringer kan ende i så markante forandringer. 

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere