Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Veludstyret Yamaha Tracer 900 GT

Mathias B. Høj
28/09-2019 kl. 05:20

Med Tracer 900 GT tager Yamaha udstyrsmæssigt et skridt op i det storsælgende sportstouring/semi-adventure/langebenede langtursmaskine-segment. En motorcykel-genre, som af flere grunde sælger mange maskiner, og ikke nødvendigvis med lav pris som højeste prioritet. BMW's storsælgende GS 1250, KTM Adventure 1290, Honda CRF1000 Africa Twin og Triumph's største Tigre vidner om, at købergruppen ikke altid går efter billigste mulighed. I de kubikmæssigt lidt mindre klasser sælger Yamaha en masse Tracer 900'ere, som er attraktivt prissat, men heller ikke har udstyret til at konkurrere i premiumklassen.

Derfor er det oplagt med en udstyrsvariant, hvor der ikke mangler noget. Og her kommer Tracer 900 GT ind i billedet, som uden at øge vægten væsentlig, tilføjer ekstra lækkerier til standard-Tracer 900'eren. 

Ekstraudstyret omfatter quickshift, fartpilot, TFT infoskærm, varmehåndtag, fuldt justerbar forgaffel og let justerbar fjederforspænding bagtil. Desuden er der visuelle lækkerier som in

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere