Ny Moto Guzzi fotograferet under usædvanlige omstændigheder - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Moto Guzzi fotograferet under usædvanlige omstændigheder

Spionbilleder af officiel fotosession
CO
29/08-2021 kl. 08:53

Moto Guzzi fejrer i år 100-års Jubilæum, hvor begivenheden løbende gennem året er markeret med en række forskelligt tiltag.
Allerede sidste år så vi eksempelvis den nye retroinspirerede Moto Guzzi V7 med 100 års jubilæums logo på forskærmen, og nu er endnu en spændende nyhed lige på trapperne.
En ny model som en tilskuer ret usædvanligt fik skudt nogle billeder af, imens man fra officielt hold var i gang med en professionel fotosession.

Vi så allerede Moto Guzzi V7 sidste år

I forbindelse med Moto Guzzi’s 100-års jubilæum, er der desværre blevet stukket en kæp i hjulet for nogle af årets festligheder.
Tidligere på året oplyste italienerne, som i år fejrer 100 YEARS OF AUTHENTIC PASSION nemlig, at man desværre ikke som planlagt kunne gennemføre 2021 udgaven af GMG Guzzi World Days samt the Centenary Motorcycle Rally.
Et arrangement der efter planen skulle have været afviklet fra 6. til 12. September i Mandello del Lario.

Men selv om COVID-19 tidligere fik forpurret nogle af de planlagte aktiviteter hos Moto Guzzi, er det dog ikke lykkedes det forstyrrende element, at sætte hjulene fuldstændig på hold hos italienerne.
Tidligere på året kunne du læse her på MagaCin, at man hos Moto Guzzi ikke blot var i gang med at renovere faciliteterne i virksomhedens lokaler i Mandello, men også at vi senere på året ville blive præsenteret for yderligere en spændende 2021 nyhed.

I artiklen fra Marts måned i år kunne vi fortælle, at der bortset fra et sløret billede endnu ikke var sluppet noget specifikt ud om den kommende model.
Men det er der nu.
For det lykkedes nemlig en forbipasserende tilskuer for få dage siden, at skyde nogle billeder af nyheden, imens modellen blev fotograferet ved en professionel fotosession.

Her fotograferes den nye Moto Guzzi V100… fra flere forskellige vinkler og afstande

Som du ser på billedet ovenover, blev spionbillederne taget, imens fotografer var i gang med at skyde de officielle pressebilleder for 2021 nyheden fra Moto Guzzi.
Og Mauro Lardini som overværede fotosessionen, fik hurtigt delt sine egne billeder af det projekt på Instagram.

Billederne i Mauro Lardini’s opslag på sociale medier viser den nye Moto Guzzi V100, der vel egentlig ret godt ligner den slørede model, vi så nederst i højre hjørne på billedet af modelprogrammet i Marts måned.

Hvad vi kan forvente
Over artiklen ses et andet billede af modellen, der vel egentlig heller ikke var tiltænkt offentligheden.
Her får vi et lidt bedre indtryk af, at den sportslige touringorienterede model er udstyret med 17″ hjul, USD forgaffel, radialt monterede bremsecalipere forrest, beskyttende kåbe, relativt højt “cykelstyr” og komfortabelt sæde.
Moto Guzzi V100 skulle angiveligt være udstyret med en nyudviklet vandkølet tværliggende V-twin på omkring 1000cc – der naturligvis er EURO5 kompatibel – og leverer i omegnen af 120 hestekræfter.
Bemærk motorens ventildæksler.
Modellens visuelle udtryk kan ikke betegnes som retro-inspireret, og det forventes da også, at modellen er udstyret med alskens moderne avancerede elektroniske assistentsystemer med traction control, kurve ABS og meget andet.

Hvornår?
Tjah… om Moto Guzzi i tråd med andre motorcykelproducenter lige pludselig ud af det blå søsætter en kampagne for nyheden, tør vi ikke spå om.
Men det ville være helt oplagt, at den officielle præsentation af modellen finder sted ved efterårets store mc-messe 2021 EICMA, der med moderniseret logo og ny undertitel finder sted 23. – 28. November.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start