Hemmelig ny Moto Guzzi på vej - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hemmelig ny Moto Guzzi på vej

Forventes præsenteret på EICMA 2021
CO
17/03-2021 kl. 10:00

Carlo Guzzi, Giorgio Parodi, og Giovanni Ravellical’s drøm om at producere motorcykler fik for alvor ben at gå på, da Società Anonima Moto Guzzi blev grundlagt 15. Marts 1921.
Drømmene og visionerne skulle siden vise sig ikke at være rene luftkasteller, for mandag d. 15 Marts kunne Moto Guzzi fejre 100 års jubilæum.
Senere på året skal vi se en hidtil hemmeligholdt model fra Moto Guzzi, men i øjeblikket har personalet travlt med at fejre 100-års dagen.
Det gør de blandt andet ved at dele videoen nedenunder.


Men milepælen markeres også via eksterne aktører, og det er eksempelvis muligt i disse dage, at købe et eksemplar af Moto Guzzi’s første serieproducerede motorcykel på auktion.

Moto Guzzi markerer selv den store begivenhed på forskellig vis, og selv om vi allerede har set flere jubilæumsmodeller præsenteret, har vi tilsyneladende endnu en spændende ny model fra den italienske producent i vente.
Foreløbig har Moto Guzzi blandt andet markeret begivenheden med flere forskellige jubilæumsudgaver af Moto Guzzi V7, Moto Guzzi V9 og Moto Guzzi V85 TT.

Moto Guzzi beskriver på deres hjemmeside, at Moto Guzzi V85 TT i Centenary Edition jubilæumsudgavens farver fyrer op under Guzzi sjælen på enhver, der er heldig nok til at entre modellens sæde.
Om Moto Guzzi V9 fortæller Moto Guzzi, at V9’eren i jubilæumsudgave har nye detaljer, der bringer modellen til et højere niveau, hvad angår skønhed og panache.
Vedrørende Moto Guzzi V7 fremgår det af Moto Guzzi’s hjemmeside, at dette italienske ikon måske nok får en farvemæssig og æstetisk overhaling, men at tilhængere ikke skal frygte noget, for modellens karakter og personlighed forbliver urørt.
Den ser nu godt nok også fin ud i den seneste 850’er udgave nedenunder, som du kunne læse om her på MagaCin sidst i 2020.

Men Moto Guzzi går videre endnu, for i øjeblikket er virksomheden ved at renovere faciliteter i virksomhedens lokaler i Mandello.
Derudover er man færdige med restaurering af samtlige modeller siden 1921, der har været udstillet på Moto Guzzi’s eget museum.
Og så inviterer Moto Guzzi i tusindevis af entusiaster til festivitas i Mandello del Lario i perioden 9.-12. September 2021.

Den hemmelige model
Men det sætter ikke punktum for festlighederne.
For på Moto Guzzi’s hjemmeside ser vi også et sløret billede af yderligere en 2021 nyhed fra den italienske producent.
En nyhed der efter Piaggio Group’s CEO Roberto Colaninno’s udsagn præsenteres på den kommende EICMA messe i Italien.
Øverst på Moto Guzzi’s hjemmeside flimrer en animeret scene med titlen 100 Years of Authentic Passion henover skærmen, og mod slutningen ses et billede af en lang række modeller.
Hvis man dykker lidt ned i det billede, ses der nederst i højre hjørne et udvisket billede af den hemmelige model.
Og det skulle angiveligt være netop den model vi får at se på efterårets gigantiske mc-messe EICMA i Italien, som afvikles sidst i November 2021.
Træk i skyderen på billedet nedenunder, for at få det første sparsomme glimt af den kommende nyhed, hvis du ikke lige spottede den på billedet over artiklen.

[s201_bai id=”10″]

Hvilken model der er tale om er endnu uvist. Men modellen er tydeligvis ikke udstyret med fuldkåbe.
Om det eventuelt kunne blive en opfølgning på Moto Guzzi MGS-01, en naked-bike med V85 TT motoren eller andet må vi altså vente på at få mere at vide om.
En spændende kommende nyhed fra Moto Guzzi.
Vi følger naturligvis udviklingen med størst årvågenhed, og holder dig selvfølgelig opdateret straks der er nyt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start