Guzzi World Days 2021 aflyst - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Guzzi World Days 2021 aflyst

Afvikles i stedet i 2022
Steffen Olesen
31/07-2021 kl. 07:56

Bedst som vi danskere øjner en forbedret situation med øget genåbning i forbindelse med Covid-19, sætter Corona pandemien igen sit kedelige tommelfingeraftryk i andre lande.
Den italienske motorcykelproducent Moto Guzzi – der i år fejrer 100 YEARS OF AUTHENTIC PASSION – har netop meddelt, at 2021 udgaven af GMG Guzzi World Days samt the Centenary Motorcycle Rally ikke som planlagt vil blive afviklet fra 6. til 12. September i Mandello del Lario.
Det skyldes som du nok har gættet COVID-19 pandemien.

Kan ikke matche forventningerne
Det er med beklagelse, og baseret på meldinger fra myndighederne samt rådgivning om den helbredsmæssige situation, at Moto Guzzi, byrådet i Mandello del Lario og the Motorcycle Rally Organising Comitee har truffet den svære beslutning om at aflyse eventen.
De nuværende omstændigheder og restriktioner forårsaget af pandemien er stærkt begrænsende for, at organisere en event der matcher forventningerne fra de mange tusinde entusiaster fra hele verden, som forventeligt ville deltage i festlighederne.

Udsat til næste år
Men som et lille plaster på såret oplyser Moto Guzzi også, at virksomhedens 100 års jubilæum blot er udsat til næste år, hvor myndighederne i Mandello del Lario og Moto Guzzi vil sikre, at det vigtige jubilæum kan fejres under frie og sikre former i 2022.
Læs mere om udsættelsen af den store begivenhed til 2022 på Moto Guzzi’s hjemmeside.

Museet stadig åbent
Moto Guzzi oplyser i samme forbindelse, at gæster der eventuelt alligevel har tænkt sig at besøge området i September, stadig kan få adgang til Moto Guzzi museet.
Men eventuelle gæster bør dog vide, at museet holdes åbent i overensstemmelse med gældende regler, hvor besøg skal bookes på forhånd, og at alle regler vedr. antal gæster, afstand og så fremdeles vil blive efterlevet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start