Nortons nye hovedkvarter officielt åbnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nortons nye hovedkvarter officielt åbnet

Vil levere unikke og inspirerende køreoplevelser
Steffen Olesen
15/11-2021 kl. 15:16

Engelske Norton Motorcycles der de seneste år har være plaget af en gigantisk skandale, hvor skandaløs omgang med pensionsmidler, bedrageri og manglende leverancer var på dagsordenen, blev reddet på stregen i 2020 da indiske TVS Motor trådte til og sikrede det ikoniske mærkes overlevelse, ved at købe den skrantende virksomhed for 16 mio. engelske pund.
I en nylig pressemeddelelse informerer Norton om, at mærkets nye hovedkvarter med tilhørende produktionsfaciliteter er åbnet officielt:-

Kære skribent.
Norton er tilbage for at blive.
Vi har holdt vores nye hovedkvarter hemmeligt i det meste af 2020, men nu kan vi officielt afsløre vores nye hjem i fuld skala.
Vi er stolte af, at kunne betegne det nye hjem som vores mest avancerede faciliteter i en 123-årig historie, som vil transformere måden vi arbejder på, når vi producerer opsigtsvækkende ikoniske motorcykler
.

Nortons flytning
Under oprydningsprocessen besluttede den nye ejer, som du kunne læse her på MagaCin tidligt på året, at flytte adresse fra eksklusive Castle Donington til den mere beskedne, men nok også mere hensigtsmæssige adresse Unit 500, Solar Park Highlands Rd, Shirley, Solihull B90 4SH, Storbritannien.

I forbindelse med åbningen af det nye hovedkvarter har Norton delt videoen lige nedenunder, hvor vi får et blik indenfor på de knap 7000 m² under tag.
Her kan Norton efter eget udsagn opbevare op til 20.000 motorcykler,
En video hvor vi mod slutningen hører, at Norton også fremover vil levere unikke og inspirerende køreoplevelser til kunderne.

For dem som er interesseret i byggeri og indretning, har Norton også delt en såkaldt time-lapse video, hvor vi ser arbejdet under udførelse.

Bemærk også, at vi mod slutningen af den første video ser den nye Norton V4SV, du kunne læse om her på MagaCin i slutningen af Oktober.


Det bliver rigtig spændende, at se den første produktionsklare model fra revitaliserede Norton.
Forhåbentlig allerede til den store mc-messe EICMA i Italien, der løber af stablen i løbet af en uges tid?

Altså masser af positive nyheder fra Norton, der nu officielt har åbnet nyt hovedkvarter, og også er i gang med at producere motorcykler.

Lidt malurt i bægeret
Men desværre er der også lidt malurt i bægeret.
For den velorienterede husker også, at Norton for ikke så længe siden meldte ud, at vi nok desværre kommer til at vente på – eller måske helt undvære – de utroligt spændende mellemklasse modeller Norton Atlas 650 Ranger og Norton Atlas 650 Nomad.

Men man har vel lov til at håbe på, at både de to 650’ere og den vildt spændende Norton Superlight SS med kulfiberstel og kompressorbestykket motor der leverer 170 hk til 153 kg bliver til virkelighed.

Vi ønsker Norton Motorcycles hjerteligt tillykke med indvielsen af det nye hovedkvarter.
Læs mere om det ikoniske mærkes nye hovedkvarter på Norton Motorcycles hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start