Ny Norton V4SV - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Norton V4SV

Gammel vin på nye flasker kan også smage godt
CO
29/10-2021 kl. 17:39

Det er ikke mere end et par dage siden du her på MagaCin kunne læse om en usikker fremtid for Norton Atlas 650.
En umiddelbart nedslående udmelding fra den revitaliserede engelske motorcykelproducent, der ellers tidligere i år gav udtryk for, at Norton Motorcycles giver den gas, producerer motorcykler og at ledelsen fik fornyede kræfter.

Læser Norton med her?
Sidst i 2020 fik vi ellers at vide, at de to tocylindrede 650cc 2021 Norton Atlas Nomad & Ranger var lige rundt om hjørnet, og Norton Motorcycles er måske lidt trætte af, at der med den seneste udmelding blev kastet en lille skygge over mærket.
Det har Norton måske erkendt efter de har set det på tryk her på MagaCin?

Arh… måske ikke, men det er nu meget pudsigt, at Norton Motorcycles så kort tid efter gør et nummer ud af at relancere virksomhedens hjemmeside.
På hjemmesiden støder man som noget af det første på videoen du kan se lige nedenunder.

Annonceringen af Norton Motorcycles nye hjemmeside sker blandt andet via opslag på sociale medier, hvor vi bydes velkommen til Norton Motorcycles nye hjemmeside, og opfordres til at turde leve The Norton Way.

Gammel vin på nye flasker
I forbindelse med Norton’s nye hjemmeside, får vi også en stribe billeder af “den nye” Norton V4SV.
En model der i bund og grund ligner den Norton V4SS vi beskrev i 2019, og tilsyneladende bestykket med den samme vandkølede72° V4 1200cc motor, men hvor ydelsen nu er faldet ca. 15 hestekræfter, og det maksimale drejningsmoment også er droppet marginalt.
Men gør det i virkeligheden så meget, for gammel vin på nye flasker kan jo også smage godt… især hvis indpakningen ligner Norton V4SV.
Og motorens driftsstabilitet har måske fået et løft med droslingen?

Fede komponenter
Motorcyklen er stadig opbygget over det håndbyggede polerede aluminiumsstel, er udstyret med fuldt justerbar Öhlins NIX30 USD forgaffel og fuldt justerbar Öhlins TTXGP bagdæmper, samt radialt monterede Brembo monobloc bremsecalipere der napper om 330 mm bremseskiver.
Derudover er modellen udstyret med et udvalg af kulfiber samt billet stumper.
Instrumenteringen indeholder en 6″ farveskærm med automatisk justering af baggrundsbelysningen, hvor man også kan se hvad der sker i det monterede bagudrettede kamera.
Modellens fulde tekniske specifikationer kan læses på den del af Nortons hjemmeside, som er dedikeret til Norton V4SV.

Hvornår og hvor meget?
Hvornår Norton Motorcycles åbner for salget af ‘nyheden’ og hvad den kommer til at koste, er der vist ingen andre end producenten selv der ved.
Men vi følger naturligvis sagen til dørs, og informerer vores læsere straks vi ved besked.

Vi ser frem til flere spændende nyheder
Norton V4SV er måske ikke længere verdens mest revolutionerende motorcykel, men dog stadig en ret fed model med et logo der vækker opsigt.
Men vigtigst af alt et synligt bevis på at der er aktivitet hos Norton Motorcycles, og at vi forhåbentlig kan se frem til mange flere spændende modeller fra det klassiske engelske mærke.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start