Breaking: Motorcykelforhandlere kan genåbne på mandag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Breaking: Motorcykelforhandlere kan genåbne på mandag

Genåbning i forbindelse med sæsonstart
Steffen Olesen
24/02-2021 kl. 13:30

Så er der godt nyt for vi danske motorcyklister, der gennem LANG tid har set langt i vejviseren efter motorcykelmesser- udstillinger og lignende.
Det har da været fedt nok med online-præsentationer af 2021 nyhederne som alternativer til ingenting, men der er ikke noget som slår oplevelsen af, at stå ved siden af de nye modeller og betragte dem i virkeligheden.
Det får vi nu mulighed for fra på mandag, hvis dagens pressemøde med deltagelse af regeringens repræsentanter står til troende.
For her fik vi at vide, at udvalgsvarebutikker med et areal på op til 5000 m2 må slå dørene op på mandag.
Og det segment tilhører både bil- og motorcykelforhandlere, hvor motorcykelforhandlernes butiksarealer typisk er under 5000 m2.
Se også hvad eksempelvis Motormagasinet skriver vedrørende genåbningen af bilforhandlere med et butiksareal større end 5000 m2.


Nyheden modtages med glæde
Nyheden modtages med glæde af blandt andet den danske Kawasaki importør, der i en udtalelse til MagaCin fortæller, at han “glæder sig over nyheden om, at vores forhandlere igen kan slå dørene op på mandag. Tilmed passer datoen d. 1. Marts jo helt perfekt med, hvornår mange af de danske motorcyklister slår sæsonen i gang.”
Det er naturligvis ikke kun Marck Lauritsen fra Kawasaki Danmark, der glæder sig over nyheden.
Her på redaktionen drager vi også et lettelsens suk, for det bliver SÅ lækkert igen at mødes med ligesindede, når turene går forbi de danske motorcykelforhandlere.
Og mon ikke også de danske motorcykelforhandlere ser frem til genåbningen?
De tilbagemeldinger vi har fået går på, at motorcykelforhandlerne glæder sig helt vildt til at vise 2021 nyhederne frem.

Vi skal stadig passe på hinanden
Danske motorcyklister plejer at passe godt både på hinanden og andre, så mon ikke vi med en smule selvjustits kan finde ud af at undgå at stimle sammen i hobetal?
Landets motorcykelforhandlere har helt styr på sikkerheden i forbindelse med potentiel smittefare, og vi motorcyklister følger naturligvis motorcykelforhandlernes anvisninger, og ser til at genåbningen ikke bringes i fare.
Vi glæder os over udsigten til genåbningen af landets motorcykelforhandlere 1. Marts, og følger naturligvis op på sagen i samme sekund der er nyt fra myndighederne.

Læs hvad justitsministeriet fortæller om genåbningen, og se vilkårene for genåbningen 1. Marts i skrivelsen nedenunder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start