Stuntkører død under rekordforsøg - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stuntkører død under rekordforsøg

Forsøgte at slå World Guinness rekord
Steffen Olesen
19/06-2021 kl. 07:06

Det er helt fantastisk at se vovehalse og stuntkørere demonstrere deres forrygende talent, når de kaster sig over opsigtsvækkende rekordforsøg.
Men også utroligt nedslående når det går rigtig galt.
Det var desværre tilfældet for stuntkøreren Alex Harvill, som under et rekordforsøg torsdag d. 17 Juni ved Moses Lake Airshow på Grant County International Airport i Washington – USA betalte den ultimative pris for sit vovemod.
Moses Lake Airshow informerede kort tid efter en træning op til rekordforsøget – hvor lokale Harvill ville forsøge at slå den tidligere World Guinness rekord med et hop længere end 107 meter – at den 28-årige stuntkørers rekordforsøg var slået fejl, og at den unge amerikaner var bragt til hospitalet med alvorlige skader..

Den nedslående oplysning blev efterfølgende opdateret med de lokale myndigheders melding om, at Alex Harvill’s liv desværre ikke stod til at redde.
Det oplyste retsmediciner Craig Morrison, der i samme forbindelse sendte “vores dybeste sympati til Alex’s familie, venner og kære.”
Efterfølgende bragte Moses Lake Airshow en bekræftelse på den triste udgang af det fejlslagne rekordforsøg.

En lang række medier har efterfølgende bragt video fra det skæbnesvangre rekordforsøg, men i langt de fleste tilfælde har man i respekt for afdøde og hans nærmeste valgt ikke at medtage den fatale landing.
Se eksemplet fra CBS NEWS lige nedenunder.

En rigtig trist nyhed, og vi tilslutter os den enorme gruppe som sender Alex Harvill’s kone Jessica, parrets to børn og den unge stuntkøreres nærmeste vores dybeste sympati og medfølelse.
Æret være Alex Harvill’s minde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start