Aprilia Tuono 660 World Premiere i Februar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aprilia Tuono 660 World Premiere i Februar

Se teaser-videoen for Aprilia Tuono 660
Steffen Olesen
13/01-2021 kl. 01:15

Det er ikke mere end en uges tid siden vi kunne fortælle, at den længe ventede Aprilia Tuono 660 langt om længe blev officiel, men dog ikke så officiel, at en endegyldig præsentation af modellen fandt sted.
I samme artikel kunne du også læse vores bud på, at der formentlig ikke ville gå så forfærdeligt lang tid, før en definitiv officiel lancering ville blive annonceret.
Det ville nemlig efter vores opfattelse af flere årsager give meget god mening.
Baggrunden for vores kvalificerede gæt kan du læse mere om i artiklen Aprilia Tuono 660 er lige på trapperne fra sidste år, samt i artiklen der er linket til lige nedenunder.

Som du kunne se her på MagaCin i går, er aktivitetsniveauet blandt motorcykelproducenterne for opadgående, hvad angår teasere for nye modeller.
I går så vi den første teaser video for en ny KTM der introduceres 26. Januar, og senere på dagen kunne vi fortælle, at engelske Triumph nøjagtig samme dag på slaget tolv har planlagt, at starte en revolution med en helt ny Triumph Speed Triple 1200 RS.

Teaser-video for Aprilia Tuono 660
Både KTM og Triumph skærper i den forbindelse appetitten med hver sin teaser-video, og nu har Aprilia fulgt konkurrenternes eksempel.
Se teaseren for den nye tocylindrede Aprilia Tuono 660 lige nedenunder.

Udseendet på den nye Aprilia Tuono 660 kommer næppe som den store overraskelse, da du garanteret allerede har set billederne af modellen i flere farver i artiklerne der er linket til længere oppe.
Men det er nu herligt nok med lidt levende billeder og nu ved vi da i det mindste, at vi ikke skal vente længere end til Februar måned på de fulde tekniske specifikationer samt flere lækre billeder og forhåbentlig yderligere video.

Endnu ingen dansk importør
Aprilia Tuono 660 lyder som en rigtig interessant model, der godt kunne gå hen og blive et stærkt udspil fra italienerne.
Men der er en smule malurt i bægeret.
For selv om en pris på Dkr. 124.998,- på danske nummerplader har været kendt siden den danske 2020 Aprilia prisliste blev offentliggjort, har den hidtidige danske importør TMP indstillet importen af Aprilia og Moto Guzzi.
Det forlyder imidlertid, at der i øjeblikket arbejdes hårdt på at genetablere den danske import af italienerne.
Det fortæller vi naturligvis meget mere om straks der er nyt i sagen.

Og vi holder dig naturligvis også opdateret i samme sekund der er yderligere nyt om Aprilia Tuono 660… og selvfølgelig også om der sker noget spændende nyt på Aprilia Tuareg 660 fronten.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start