Ny Triumph Speed Triple 1200 RS - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Speed Triple 1200 RS

Opruster før revolutionen
Steffen Olesen
12/01-2021 kl. 16:22

Man kan kun gætte på, om det er fordi dagene bliver lysere, at motorcykelproducenterne nu for alvor vågner op til dåd og rasler med sablerne.
Og man kan kun gætte på, om generalstaben hos engelske Triumph har en muldvarp indenfor hos KTM?
Det er i hvert fald påfaldende, at KTM netop har annonceret præsentation af en nyhed 26. Januar, og i dag får følgeskab af Triumph, som annoncerer præsentation af intet mindre end en revolution d. 26. Januar på slaget 12.

THE REVOLUTION IS COMING
Sådan lyder overskriften i dagens pressemeddelelse fra Triumph Motorcycles, der frit oversat fortæller, at 2021 Triumph Speed Triple RS byder på en ekstatisk køreoplevelse med utroligt præcise og involverende køreegenskaber.
Hvilken betydning oprustningen til 1200cc – og forhåbentlig MANGE flere hestekræfter – får for den nært forestående revolution, får vi forhåbentligt lidt mere at vide om inden præsentationen.
Men foreløbig holder Triumph Motorcycles lige som KTM kortene tæt til kroppen, og nøjes i første omgang med at rundesende en pressemeddelelse, dele opslag på sociale medier, opdatere Triumph Motorcycles hjemmeside, samt deling af videoen nedenunder.

I dagens første annoncering af en verdensnyhed 26. Januar blev vi ikke specielt kloge på, hvilken model det egentlig drejer sig om.
Det gør vi til gengæld i dagens eksempel fra Triumph Motorcycles, hvor vi får oplyst hvilken model det handler om.
Og så får vi oven i købet både et sløret glimt af modellen fra siden, samt et dybt kig ind i øjnene på 2021 Triumph Speed Triple RS.
Et kig i øjnene som afslører LED lygternes vrede rynkede revolutionære øjenbryn, der harmonerer fint med den aggressive snerren, der også høres i videoen.

Følg slaget på MagaCin
Revolutionen indledes 26. Januar på slaget tolv, og hvis du ikke selv er med på barrikaderne, så er MagaCin naturligvis på pletten med reportage fra slagets gang.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start