MotoGP: Se dagens Ducati Lenovo Team præsentation. - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Se dagens Ducati Lenovo Team præsentation.

"The Bologna Bullets" officielt præsenteret
Steffen Olesen
07/02-2022 kl. 17:15

Ducati skulle oprindeligt have afviklet den officielle præsentation af 2022 MotoGP teamet, kørere og motorcykler 28. Januar, men projektet blev udsat til i dag, fordi Jack Miller blev testet positiv for COVID-19 onsdag d. 19. Januar.

Ducati overhalet indenom
Udskydelsen af Ducati’s 2022 MotoGP præsentation førte til, at flere konkurrenter som Team Suzuki Ecstar og Monster Energy Yamaha overhalede Ducati indenom, da begge de japanske mærkers officielle præsentationer fandt sted 4. Februar.
Men i dag kl. 16.00 satte Ducati slutspurten ind med 2022 Ducati Lenovo Team Presentation.

Introducing your 2022 Ducati Lenovo Team riders with the Desmosedici GP 22.
Pecco Bagnaia and Jack Miller are revved up and ready to take on the 2022 MotoGP season! Let’s go!

Så fik vi endelig set de nye 2022 Ducati Lenovo racere helt officielt, og fik oven i købet nogle ord med på vejen fra blandt andet Claudio Domenicali, teamets kørere Francesco Bagnaia og Jack Miller, Luigi Dall’Igna og Ducati Sporting Director Paolo Ciabatti.

I Videoen hørte vi blandt andet om Ducati’s tradition for introduktion af nye ideer, der blev talt om den menneskelige faktor, og at førerne skulle føle sig værdsatte og mærke teamets opbakning.
Vi erfarer at 2022 Ducati racerne ikke blot repræsenterer et men to års evolution, og at kørerne er begejstrede for forbedringer på udstødningssystemet, de aerodynamiske opdateringer, racernes optimerede elektronik, at ingeniørerne er vilde med den forbedrede logning af data og meget andet.
I videoen hører vi også Claudio Domenicali erklære, at 2022 raceren er et rigtig godt udgangspunkt for deltagelse i den kommende MotoGP sæson.
Og der er formentlig noget om snakken.

Enea Bastianini og Ducati hurtigst på Sepang
Ducati racerne har nemlig allerede være i aktion, under den forgangne weekends første officielle MotoGP test på Sepang.
Her beviste Enea Bastianini og Gresini Racing Team, at det slet ikke var verdens dummeste ide at køre Ducati.
For den 24-årige italiener imponerede alle, da han kørte den hurtigste omgang nogensinde i MotoGP klassen på Sepang International Circuit.

Vi ser frem til den næste officielle MotoGP test på den nye Pertamina Mandalika Circuit i Indonesien, der afvikles 11. -13. Februar, hvor de fleste teams formentlig tester endnu mere nyt grej.

Og så ser vi naturligvis også frem til, at årets første løbsweekend afvikles på Losail International Circuit i Qatar 4.- 6. Marts.
Se 2022 MotoGP kalenderen her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start