MotoGP: Team Suzuki Ecstar præsenteret i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Team Suzuki Ecstar præsenteret i dag

Team Suzuki Ecstar Presentation 2022
Steffen Olesen
04/02-2022 kl. 17:04

“Med starten af en ny MotoGP sæson lige rundt om hjørnet, er forberedelserne godt undervejs for Team Suzuki Ecstar, imens teamet gør sig klar til at tackle 2022 med Joan Mir og Alex Rins.”

Sådan lyder det frit oversat fra Team Suzuki Press Office, som i dag præsenterede den nye 2022 Suzuki GSX-RR MotoGP racer, der ikke blot er opdateret på overfladen, men også forbedret væsentligt under kåbedelene.
Dagens præsentation følger i kølvandet på Monster Energy Yamaha MotoGP Team Presentation 2022, der ligeledes fandt sted i dag.
Så de to MotoGP teams får lige den sag af vejen inden den kommende weekends første officielle MotoGP testkørsel på Sepang International Circuit i Malaysia.

Online video-præsentation
Suzuki har lige som Yamaha fulgt tidens trend med en online video-præsentation, hvor vi tidligt i præsentationen for Ecstar Suzuki teamet ser Team Suzuki MotoGP Project Leader Shinichi Sahara besvare spørgsmål om, hvad man har gjort for at sikre sig, at Suzuki kan kæmpe med i forreste række i 2022.

Vi hører også Team Suzuki Ecstar Technical Managaer Ken Kawauchi fortælle en smule, om hvor teamet har fokuseret indsatsen gennem vinteren, og hører senere i videoen testkører Sylvain Guintoli fortælle, at både motoren og andre tekniske features har fået et gevaldigt løft.
2020 MotoGP verdensmesteren Joan Mir samt team kollegaen Alex Rins toner naturligvis også frem på skærmen til et lille interview, og ca. 12 minutter inde i den reelle video, får vi Suzuki Ecstar teamets 2022 racere at se.

Team Suzuki Ecstar Presentation 2022
Se videoen Team Suzuki Ecstar Presentation 2022 under dette afsnit, hvor du dog selv må spole godt 12 minutter frem i videoen, før der langt om længe sker noget.
Og hvor lyden desværre ikke altid er lige imponerende.
Men så er der heldigvis lidt video med nærbilleder af 2022 raceren i slutningen af videoen.
Man kan slippe for selv at spole i videoen, hvis den ses på MotoGP’s hjemmeside.

Det lykkedes sidste år Joan Mir – med en afstand på 44 point til Francesco Bagnaia / Ducati på andenpladsen – at sikre sig tredjepladsen i kampen om VM-titlen i MotoGP.
Det bliver rigtig interessant at se, om Suzuki racerens fornyede kræfter samt andre opgraderinger rækker til at hive endnu en VM-titel i hus.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start