MotoGP: Gresini Racing 2022 Team Launch - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MotoGP: Gresini Racing 2022 Team Launch

Gresini teamet kører som tidligere annonceret Ducati i 2022
Steffen Olesen
15/01-2022 kl. 13:37

Allerede i Oktober måned 2021 blev den foreløbige 2022 MotoGP kalender frigivet, og vi skulle ikke ret langt ind i det nye år, inden det første MotoGP team er på banen med den officielle præsentation af årets motorcykler samt kørere.
I dag klokken 11.00 præsenterede Gresini Racing nemlig både 2022 Ducati racerne og teamets kørere ved en online pressepræsentation.

Gresini teamet annoncerede i sommeren 2021 skiftet fra Aprilia, og kører i 2022 MotoGP sæsonen som Ducati satellit team.
I dagens online præsentation ser vi både teamejer Nadia Padovani – som overtog rollen efter sin ægtefælle Fausto Gresini, der tabte kampen mod COVID-19 23. Februar 2021 – Ducati Corse General Manager Gigi Dall’igna og mange andre relateret til teamets persongalleri.

Omfattende pressepræsentation
I videoen hvor der først lige skal spoles i godt ni minutter for at komme i gang, får vi udover et glimt bag scenen under udvikliing af 2022 racerne også interessant baggrundsinformation relateret til teamet.
Vi får også fornøjelsen af at se paraplypigernes nye outfit, cirka midtvejs inde i videoen ser vi teamets 2022 Ducati racere i de nye farver designet af Aldo Drudi blive afsløret, og teamets kørere Enea Bastianini og Fabio Di Giannantonio – som rykker op fra Moto2 – indtager naturligvis også scenen i forbindelse med afsløringen af 2022 racerne.

Walk-around og nærbilleder af racerne
Godt en halv times tid inde i videoen kommer vi lidt tættere på 2022 racerne, med lidt såkaldt walk-around video, får detalje billeder af Ducati MotoGP racerne med forklarende tekst for The Next Beast, og så er den officielle præsentation egentlig slut.

Detalje billede fra dagens officielle præsentationsvideo

Længere Interview med kørerne
Men for dem der godt kan lide at nørde MotoGP, er det faktisk slet ikke slut med interessante informationer i videoen.
For når der spoles en god håndfuld minutter hen efter afslutningen af den officielle pressepræsentation, er der såmænd også længere en spørgerunde, hvor teamets kørere besvarer en række spørgsmål.

Her hører vi blandt andet kørerne fortælle, hvordan den nye racer er forbedret i forhold til forgængeren, vi erfarer at teamets kørere angiveligt vil samarbejde og dele data mere end sædvanligt i MotoGP, vi hører lidt om hvordan kørerne har forberedt sig og meget mere.
Desværre slås der ofte over i italiensk, men en del af spørgsmålene bliver stillet og besvaret på engelsk.
Grib en kop kaffe og se den ret omfattende officielle præsentationsvideo Live: Gresini Racing Team Presentation 2022 lige nedenunder.

I dag så vi den første officielle 2022 MotoGP team præsentation, og flere teams har allerede annonceret deres egne forestående pressepræsentationer,
En herlig opvarmning til 2022 MotoGP sæsonen, der efter den nuværende plan slås i gang med officiel MotoGP test på Sepang International Circuit 5. Februar, endnu en test på den nye Petamina Mandalika Circuit 11. Februar, og en afsluttende officiel test på Autódromo Internacional do Algarve – eller Portimao – 19. Februar inden kampen om MotoGP mesterskabstitlen indledes 6. Marts på Losail International Circuit i Qatar.

Det glæder vi os til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start