Komplet KTM 2021 prisliste... næsten - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Komplet KTM 2021 prisliste… næsten

Endnu en spændende KTM nyhed undervejs
Steffen Olesen
11/03-2021 kl. 12:00

I går kunne vi fortælle, at den nye KTM 1290 Super Adventure S er landet hos en dansk forhandler.
Den skarpe østrigske eventyrer, der efter KTM’s mening smadrer støbeformen for Adventure motorcykler, og redefinerer den på sine egne betingelser.
I dag får du de danske KTM 2021 priser i prislisten nederst i artiklen.

KTM Super Adventure S
Udover en masse opgraderinger i form af blandt andet nyt stel, EURO5 kompatibel motor – der efter KTM’s oplysninger er markedets mest kompakte, letteste og bedst ydende i segmentet – samt New Generation Semi-Active Suspension, er KTM’s skrappe hårdtpumpede eventyrer nu også udstyret med højteknologisk lasersigte, som videreformidler informationer til den adaptive fartpilot.
En rigtig spændende nyhed hvor den danske pris i 2021 lander på kr. 264 900,-

Så nu er det altså muligt efter landets motorcykelforhandlere er genåbnet, at se den nye KTM 1290 Super Adventure S hos din lokale KTM forhandler.
Det er en model vi glæder os rigtig meget til at teste.
Også selv om den højteknologiske eventyrer tilhører segmentet RTFM (Read the F***ing Manual) motorcykler.
Alene afsnittet om fartpiloten der begynder på side 16 i brugermanualen fylder 4 sider.
Se brugermanualen for KTM 1290 Super Adventure S lige nedenunder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Men det er ikke den eneste interessante nyhed fra KTM i 2021.
For vi kommer nok ikke uden om at nævne 2021 KTM 1290 Super Adventure R, der blev officielt lanceret for mindre end en måned siden.
Ved den lejlighed gav Chris Birch eksempler på både sine køretekniske færdigheder, og hvordan 2021 udgaven af KTM 1290 Super Adventure R kan køres på alternativt underlag.
Den model er prissat til kr. 274.900,-

Får priserne på KTM’s største eventyrere tegnedrengen til at vride sig i smerte, finder vi heldigvis også mere økonomisk overkommelige alternativer i 2021 prislisten.
Den nye rigtig spændende KTM 890 Adventure kan leveres i ikke mindre end fire forskellige versioner, hvor den danske pris på den billigste udgave er opgivet til kr. 179.990,-
Prisen på den mest eksklusive KTM Adventure 890 R Rally sniger sig dog op på kr. 299.900,-
Men så er det også en yderst hardcore terrængående model, som vi faktisk allerede så officielt præsenteret sidste efterår.

Men ingen skal snydes for muligheden for at købe en KTM.
KTM 125 Duke til kr. 64.999,- er den billigste model i 2021 prislisten fra KTM, hvor prislistens næst billigste model KTM 390 Duke faktisk kun koster en god tusindelap mere end i 2013.
En model der i sin tid tog både verden og MagaCin med storm, og med passende opdateringer samt opgraderinger stadig findes i KTM’s modelprogram.

Yderligere en hemmelig model?
Der er altså lidt for enhver pengepung og smag i KTM’s danske 2021 modelprogram. Prislisten finder du som nævnt i indledningen lige under dette afsnit.
Men prislisten er nok ikke helt komplet, og heldigvis kan man fristes til at sige.
For pålidelige kilder hvisker om, at der skulle være endnu en højt specificeret lækkerbisken på vej fra KTM.
Det kunne sagtens være 2021 KTM 1290 Super Duke RR som rygtebørsen har hvisket om i nogen tid… og som vi fandt lidt spionbilleder af i på internørdet i går.
Modellen der er klistret til i vægtreducerende (9kg) kulfiber stumper og udstyret med 7 egerede smedede fælge fra PVM produceres angiveligt kun i et begrænset oplag på 500 eksemplarer, og en officiel præsentation af det eksklusive vilddyr skulle efter sigende finde sted 30. Marts.
Det glæder vi os til.

Da kommt was ganz besonders Schnelles aus Mattighofen auf uns zu! Alle Infos zum auf 500 Stück limitierten Sondermodell im Bericht! Was haltet ihr von der Super Duke RR 2021?

Slået op af 1000PS.atTirsdag den 9. marts 2021

Altså en næsten komplet prisliste over det danske 2021 modelprogram, som efter vores overbevisning kun mangler én model for at være fuldendt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start